Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată sport, cu bustieră și colanți, cu abdomenul la vedere, și imediat câțiva fani i-au scris: ”Te rog, mănâncă mai mult!”.

Dacă unii se arată îngrijorați, nu toată lumea gândește la fel, iar asta o demonstrează din plin like-urile primite, nu mai puțin de 342.000! Mulți i-au scris că ”nu mai îmbătrânește” și că ”arată perfect, ca la 20 de ani”. Asta, deși actrița, care a și născut, are 53 de ani.

Nicole Kidman și soțul acesteia, cântărețul Keith Urban, au împreună două fiice, una născută de actriță în anul 2008 și una născută cu ajutorul unei mame surogat în 2011.

„Ești din ce în ce mai tânără în fiecare zi”, i-a scris un fan în dreptul fotografiei. „Îmbătrânești vreodată?”, o întreabă cineva, pe bună dreptate.

Nicole Kidman arată în acest fel datorită unei diete sănătoase și a exercițiilor fizice regulate (înot, alergat, yoga și călărie). În mod surprinzător, vedeta de la Hollywood a recunoscut în trecut că mănâncă aproape orice își dorește, dar moderat.

„De fapt, nu sunt atât de strictă în ceea ce privește dieta mea. Mănânc cam orice, dar totul cumpătat”, a declarat vedeta pentru The Times, în 2014.

Nicole Kidman a povestit că mâncarurile ei preferate sunt fructele de mare și un tip de cârnați australieni.

Vezi și În sfârșit, Nicole Kidman o arată pe fiica sa cea mare, Sunday. E o adevărată domnișoară la cei 11 ani ai săi!

Citește și:

Ei sunt câștigătorii Premiilor TVmania 2020!

O mai ții minte pe grăsuța din „Rebelde”? A devenit fotomodel de succes și se pregătește de nuntă