Știrea se pare că a afectat-o foarte tare pe frumoasa actriță, care își făcea planuri mari și își dorea ca ea și Keith să devină iar părinți, potrivit publicației menționate. Jurnaliștii americani scriu că zvonuri că soțul ei o înșală de ani buni apar frecvent, și cum niciodată nu iese fum fără foc, ei sunt de părere că Nicole nu va mai rezista mult și în curând va anunța divorțul.

Citește și: Cum arată fiica lui Antonio Banderas și a Melaniei Griffith. Luna viitoare împlinește 21 de ani și s-a transformat într-o femeie superbă

Nicole Kidman și Keith Urban sunt căsătoriți de 11 ani

Nicole Kidman se pare că nu are deloc noroc în dragoste. După un mariaj eșuat cu Tom Cruise, aceasta se pare că la 50 de ani urmează să încheie o altă căsnicie. Decizia este cu atât mai dureroasă, cu cât actrița a anunțat recent că vrea să devină din nou mamă și a decis cu soțul ei să apeleze la o mamă surogat pentru a le aduce pe lume cel de-al treilea copil.

Nicole Kidman și Keith Urban s-au căsătorit în 2006, după doar un an de relație și la cinci ani de la divorțul actriței de celebrul actor Tom Cruise. Kidman are două fetițe cu Urban și o fată și un băiat adoptați cu Tom Cruise.

Citește și:Cum își strigă Kate Middleton soțul când nu sunt în public. Izbucnești în râs când auzi ce poreclă are prințul William

Nicole a jucat recent rolul unei femei abuzate și înșelate de soț într-un serial de succes

Actrița a jucat recent într-o miniserie HBO de succes, intitulată „Big Little Lies”, în care a jucat rolul unei femei înșelate și abuzată de soțul ei, ea apărând în serial cu mai multe vânătăi pe corp și a recunoscut că acest rol a traumatizat-o.

Nicole in  ‘Big Little Lies’SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: