Nicole Kidman arată la 50 de ani mai bine decât colegele ei de breaslă mult mai tinere, putând să le dea cu ușurință lecții de frumusețe și eleganță. Acest lucru îl demonstrează aparițiile ei strălucitoarele, dar și ultimul pictorial în revista „Love”, unde fosta soție a lui Tom Cruise afișează o siluetă fără cusur.

Nicole Kidman se simte foarte bine în corpul ei după cum se vede în fotografiile din publicația menționată, unde a pozat într-un costum de baie roșu întreg, ce îi conturează perfect corpul de invidiat, părând mai sexy ca oricând. Mai mult, de câțiva ani actrița a declarat că vrea să fie naturală, fapt pentru care și-a scos implantul de silicoane, precizând că nu vrea să-și pună viața în pericol din cauza acestora.

NIcole Kidman -LoveSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Vrea să devină mamă la 50 de ani

Celebra actriță a șocat pe toată lumea la începutul acestui an, când a mărturisit că a suferit foarte mult după încercările sale eșuate de a rămâne din nou însărcinată, însă cu toate acestea, nu se lasă și va face tot ce îi stă în putință să devină din nou mamă, chiar dacă a ajuns la vârsta de 50 de ani. Ea  și soțul ei, Keith Urban,  au început deja să-și pună planul în aplicare și caută o mamă surogat care să le poarte în pântec copilul, renunțând se pare la ideea să rămână ea însărcinată.

„Au decis să apeleze la o mamă surogat și caută mama perfectă care le va purta cel de-al treilea copil”, a dezvăluit un prieten apropiat al cuplului pentru publicația „New Idea”.

„După toate lucrurile care s-au întâmplat în viața mea, să fiu mamă a fost singurul lucru care a schimbat totul în bine”, a declarat aceasta pentru Daily Mail.

„Eu sincer chiar nu credeam că voi reuși vreodată să aduc pe lume un copil, dar apoi la 41 de ani am devenit mamă. După atâția ani de încercă, s-a întâmplat în ciuda tuturor așteptărilor. Am apelat la o mamă surogat pentru a doua fiică pentru că ne doream așa mult încă un copil, încât devenise dureros. Am crezut că șansele mele de a concepe din nou erau din ce în ce mai slabe, apoi am avut-o pe Faith”, a mai spus actrița, care a precizat că pentru ea „copiii sunt cea mai mare bucurie a vieții”.

Citește și: A făcut dublu infarct și a fost operat pe inimă, dar Al Bano nu se potolește. Iată cum a fost surprins artistul

Are patru copii

 

Nicole i-a adoptat pe copiii ei cei mari, Isabella (25 de ani) și Connor (21 de ani), pe vremea când era căsătorit cu Tom Cruise. Apoi, în ciuda așteptărilor, a reușit să o conceapă natural, în urmă cu opt ani,  pe fiica ei Sunday Rose cu cel de-al doilea soț, cântărețul de muzică country Keith Urban. Al doilea lor copil, Faith, a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, în urmă cu cinci ani, însă nu vrea să se oprească aici.

„Încă mai am o speranță că anul acesta se va întâmpla ceva cu mine. Keith și eu ne-am dori să avem mai mulți copii. Bunica mea a născut-o pe mama mea la vârsta de 49 de ani. Aș fi mai mult decât fericită și l-aș aștepta cu brațele deschise”, a spus Nicole.

Nicole și Keith sunt căsătoriți din 2006 și în ciuda faptului că în ultimii ani au tot circulat zvonuri că cei doi sunt la un pas de divorț, actrița a dat de înțeles că între ei nu există nici un fel de probleme, ba mai mult se chinuiesc de ceva timp să devină iar părinți.

 

Citește și: