Actrița neagă că și-ar fi făcut vreo operație estetică, dar din ce în ce mai puțină lume o crede, mai ales că înaintează în vârstă, dar pe chipul ei nu se schimbă nimic. E puțin probabil ca doar genetica să o ajute să rămână neschimbată.

Nicole Kidman, la 51 de ani actrita a participat la premiera filmului Destroyer Nicole Kidman pare sa nu se fi schimbat deloc in ultimii ani Kidman a mama a patru copii, doi biologici si doi infiati

În 2007, actrița, mamă a patru copii, atât biologici, cât și înfiați, declara că nu a suferit nicio intervenție cosmetică și că tenul de porțelan se datorează unui stil de viață sănătos.

”Să fiu sinceră, sunt complet naturală”, spunea ea atunci. ”Folosesc cremă cu ecran solar și nu fumez. Am grijă de mine. Sunt foarte mândră să spun asta”, mai declara ea.

În 2011, a admis însă că a recurs la Botox. Spunea însă că nu a fost mulțumită de rezultat și că a renunțat la el.

”Am încercat o grămadă de lucruri, dar în afară de sport și o alimentație sănătoasă, majoritatea lucrurilor nu dau rezultate”, declara ea. ”Am încercat și Botox, dar nu mi-a plăcut cum arăta fața mea apoi. Acum nu îl mai folosesc și îmi pot mișca din nou fruntea”, mai spunea Nicole Kidman, soția cântărețului de country Keith Urban.

Vezi și Cum arăta Nicole Kidman în copilărie. Seamănă sau nu fiicele sale cu ea? | FOTO

Citește și: