Nicole Kidman și-a surprins fanii, într-un interviu recent, dezvăluind că nu a terminat niciodată liceul. Mai mult, într-un interviu radiofonic recent cu Kyle Sandilands, Nicole a mărturisit că a abia a încheiat clasa a 11-a.

Vedeta din „Undoing” a povestit, de asemenea, că una dintre primele ei slujbe a fost cea de plasatoare la Teatrul Capitol din Sydney.

Nicole a vorbit despre toate acestea, după ce Kyle, în vârstă de 50 de ani, i-a spus că nu crede că are ceea ce este nevoie pentru a fi actor, în timp ce discutau despre noul film al lui Kidman, „Being the Ricardos”.

„Nu am ceea ce este necesar pentru a fi actor. Nu am creier pentru asta, nici nu am terminat nici clasa a 10-a”, a spus el, referindu-se la memorarea replicilor.

Nicole a glumit: „Eu abia am terminat clasa a 11-a ​​și totuși am ajuns cumva acolo. Avem voie să spunem asta la radio?”.

Vedeta australiană a mers la liceul de fete North Sydney, unde a cunoscut-o pe buna ei prietenă Naomi Watts.

Kidman a mai spus în aceeași emisiune că nici soțul ei, cântăreț de country, nu a terminat liceul. Keith Urban (54 ani) a mers la școală doar până în clasa a 10-a.

Despre primul ei job, de plasatoare (repartiza spectatorii la locurile lor în sala de spectacol), actrița a spus: „Câștigai ceva bani și stăteai și în teatru”.

Nicole Kidman este celebră pentru rolurile din „Eyes Wide Shut”, „Moulin Rouge!”, „Australia” și nu numai.

Vezi și Nicole Kidman a făcut furori la Globurile de Aur 2021 cu fiicele ei. Faith îi seamănă leit!

Citește și:

Jane Seymour a împlinit 71 de ani. Cum arată fără machiaj? Cele mai recente imagini cu ea i-au uimit pe fani

Vedeta Antena 1 care a aflat din presă că soțul o înșela. S-a întâmplat la doar câteva luni de la cununie