Joi, 19 mai, este o zi memorabilă pentru îndrăgita solistă Nicole Cherry. Artista, care s-a lansat la doar 14 ani, cu hit-ul „Memories”, a devenit doamna Popa, cu acte. Nicole, pe numele ei de fată Nicoleta Janina Ghinea, i-a spus „Da” lui Florin Popa, la Starea Civilă, după aproape 4 ani de relație. Tot azi, cei doi și-au botezat și fetița, pe micuța Anastasia, în vârstă de 7 luni. Solista a arătat spectaculos la ceremonia din biserică. A ales o rochie albă, care s-a potrivit perfect cu ambele evenimente, cununie civilă și botez. Ținuta a fost semnată Cristina Săvulescu.

Nicole Cherry, superbă la botezul fiicei

Petrecerea este una grandioasă, la care sunt așteptați peste 300 de invitați. Vezi aici mai multe detalii despre cheful care va avea loc la un restaurant din Bolintin! Nicole Cherry a chemat trei artiști speciali la petrecere, și anume pe Andra, pe Damian Drăghici și pe Carmen Chindriș, noua revelație de pe Youtube.

botez-nicole-cherry-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Nicole Cherry, cununie și botez în aceeași zi!

Cu o zi înainte, artista le-a povestit fanilor virtuali cum va arăta petrecerea. “În legătură cu botezul și cu cununia civilă de mâine (n.r. de azi, 19 mai), am primit foarte multe întrebări, sunteți curioși cum am ales, ce am ales, cine cântă și așa mai departe. Eu cred că am făcut cele mai bune alegeri, clar, după gustul nostru. Noi suntem extrem de mulțumiți. Eu deja îmi imaginez și sunt mega entuziasmată. Locația este Monato, în Bolintin, din punctul meu de vedere este cea mai frumoasă la ora actuală. Avem în jur de 300 de persoane și, clar, fără Ioana nu aș fi putut să mă descurc (n.r. Ioana Șucu are firmă de organizare de evenimente).

Citește și: Nicole Cherry, cununie și botez în aceeași zi! Cum arată locul de vis, unde sunt așteptați 300 de invitați

Citește și: Nicole Cherry, despre relația cu tatăl copilului ei: „Ne-am dat seama că…”