Dacă e și cazul lui Nicole Cherry, doar ea știe. Cert este că artista pare să fi făcut o gafă, dacă ne luăm după una dintre fotografiile postate.

Cântăreața e îmbrăcată foarte sexy și, într-adevăr, imaginea o prinde foarte bine. Cu un batic retro pe cap, o salbă ”din același film”, o cămașă legată lejer peste bustul gol, dresuri ”cu model” și un slip înalt, tocurile regulamentare, Nicole e, într-adevăr, o apariție.

 

View this post on Instagram

 

🖤

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry) on

Însă fanii au remarcat ceea ce pare să fie o ditamai gaura în dresurile ei. ”Divo, in poza din stanga ai dresul rupt intre picioare”, o atenționează cineva.

Nu e singurul comentator care sesizeaza detaliul.

Cu toate acestea, Nicole susține că nu e rupt dresul, fără a oferi însă vreo explicație pentru ceea ce se vede cu ochul liber.

Se mărită?

Lăsând la o parte acest detaliu, Nicole a mai avut o postare interesantă zilele trecute.

 

View this post on Instagram

 

Fav color

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry) on

S-a pozat în pat, iar alături de ea sunt două cutiuțe cu verighete, ce poartă marca unei celebre case de bijuterii. În zadar au încercat să afle fanii dacă se mărită. Vedeta nu le-a răspuns deocamdată nimic.

Vezi și Dana Budeanu sare la gâtul Dianei Munteanu, pentru o greșeală pe care toate româncele o fac. Ce spune despre Elena Băsescu

Citește și: