Cu pași mici, dar siguri, ”Cireșica” se pregătește cu emoții mari pentru ziua cea mare, în care va spune cel mai important ”DA” din viața ei.

Perioada e una cum nu se poate mai plinăpentru Nicole Cherry. Cântăreața nu doar că se pregătește să aducă pe lume primul ei copil, ci e în plină organizare a nunții.

”Nu ne-am căsătorit. Am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, spunea în urmă cu puțin timp Nicole Cherry, potrivit ciao.ro.

Nu se știe dacă s-a răzgândit, iar nunta va avea loc mai curând de atât, sau nu. Cert e că pe Instagramul șatenei au apărut și primele fotografii realizate într-un magazin dedicat rochiilor de mireasă.

rochie-mireasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Și se pare că rochia care i-a furat inima lui Nicole Cherry e mulată și sexy, așa cum ne-a obișnuit.

Vedeta nu a oferit alte detalii în ceea ce privește evenimentul, dar a reușit să stârnească curiozitatea fanilor săi.

Nicole Cherry trece printr-o perioadă premieră în viața sa. Pentru prima oară însărcinată, aceasta radiază toată și nu-și ascunde burtica în nicio poză. De altfel, nici nu are de ce. O prinde de minune!

Vezi și Cât s-a îngrășat Nicole Cherry în sarcină și cum stă cu poftele. Cântăreața va avea o fetiță, la numai 22 de ani!

Citește și:

După 23 de ani de relație și doi copii împreună s-au căsătorit, în sfârșit! ”Suntem amândoi Vărsători, deci un pic dezorganizaţi”

Cristina Ciobănașu, vacanță de vis în Grecia. Cu cine a plecat frumoasa actriță?