Chiar cu burtica mare, vedeta a mers în emisiuni și a fost foarte activă. Nu e de mirare atunci de ce fanii simt că pot veni cu sfaturi, chiar dacă nesolicitate de către Nicole Cherry.

Frumoasa cântăreaţă în vârstă de 22 de ani, care va naște primul său copil, se confruntă şi ea, ca toate persoanele publice, cu diverse dojene în mediul online. Nu puțini sunt cei care simt nevoia sa intervină, să dea sfaturi, chiar dacă Nicole e o tânără extrem de hotărâtă și care știe bine ce are de făcut. De altfel, inclusiv sarcina nu este întâmplătoare, ci ceva planificat, asumat, ea fiind într-o relație de ceva vreme. Mai mult, acum a anunțat că va deveni și soție.

Mărul discordiei, pisica Lia

Nicole Cherry a fost nevoită să ia poziţie şi să explice tuturor câteva detalii despre cum va fi viaţa după ce va naşte, dat fiind că urmăritoarele sale i-au tot atras atenţia că nu este bine să aibă pisică şi nou născut în casă.

Pentru a pune capăt criticilor, artista a povestit că a discutat deja cu medicul ei despre acest aspect: „Nu mai îmi daţi mesaje în legătură cu Lia, că nu e bine în sarcină, că nu e bună pentru copil, că părul, că nu ştiu ce. Nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul. Medicul mi-a spus că nu e nici o problemă.

E enervant şi nu am ce să vă spun drăguţ pentru că mă enervează. O iubesc foarte tare. Bineînţeles că vom avea grijă şi va fi tunsă când va ajunge Anastasia acasă. Nu o să stea bot în bot cu ea.

În momentul în care ai animal te ataşezi extraordinar de tare şi e ca şi cum ai avea copil. Lia o să aibă aceeaşi viaţă, atenţia de care are nevoie, să o accepte pe Anastasia, şi sunt sigură că se vor înţelege de minune”, a spus tranșantă Nicole Cherry pe Instagram.

pisica-liaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Recent, Nicole Cherry a dezvăluit şi că a fost cerută în căsătorie. A postat mai multe imagini cu superbul inel de logodnă primit de la partenerul ei, Florin Popa.

Vezi și Urmează să nască primul copil, iar acum a spus și ”DA”! Nicole Cherry se mărită!

Citește și:

De ce copiii Antoniei cu Alex Velea nu sunt nici acum botezați. Cântăreața a explicat printre lacrimi

Interviu EXCLUSIV Majda Aboulumosha: ”Așteptând să fiu cucerită, cuceresc”