Nicole Cherry (23 de ani) le-a povestit fanilor de pe Instagram toate detaliile acestui dublu eveniment, pentru care a apelat la specialiști, ținând cont că are aprocimativ 300 de invitați. Nicole Cherry și Florin Popa se vor căsători civil, dar își vor boteza și fetița, pe micuța Anastasia, care a venit pe lume pe 27 noiembrie anul trecut.

botez-nicole-cherry-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Nicole Cherry, cununie și botez în aceeași zi!

Cu o zi înainte, artista le-a povestit fanilor virtuali cum va arăta petrecerea. “În legătură cu botezul și cu cununia civilă de mâine (n.r. de azi, 19 mai), am primit foarte multe întrebări, sunteți curioși cum am ales, ce am ales, cine cântă și așa mai departe. Eu cred că am făcut cele mai bune alegeri, clar, după gustul nostru. Noi suntem extrem de mulțumiți. Eu deja îmi imaginez și sunt mega entuziasmată. Locația este Monato, în Bolintin, din punctul meu de vedere este cea mai frumoasă la ora actuală. Avem în jur de 300 de persoane și, clar, fără Ioana nu aș fi putut să mă descurc (n.r. Ioana Șucu are firmă de organizare de evenimente).

Vă mai țin la curent. Sunt și eu foarte curioasă, dar zic că o să fie super. Abia aștept să vedeți”, le-a spus Nicole Cherry fanilor de pe Instagram.

Citește și: Nicole Cherry se mărită! Nuntă atipică: ”Vrem să fie despre ea, nu despre noi”

Citește și: Nicole Cherry, despre relația cu tatăl copilului ei: „Ne-am dat seama că…”