Iar pentru toți aceștia, Nicole Cherry are un mesaj. Un mesaj care nu a fost deloc pe placul tuturor.

Pe o platformă socială, Nicole Cherry a fost taxată dur de către urmăritorii săi, după ce a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta. Fără să stea pe gânduri, aceasta a făcut un TikTok în timp ce arăta degetul mijlociu, acesta fiind ”dedicat” celor care „nu pot să doarmă” pentru că este gravidă la vârsta de 22 de ani.

”Pentru cei care nu pot să doarmă că am rămas gravidă la 22 de ani”, este mesajul pe care Nicole Cherry l-a transmis în videoclipul de pe TikTok.

Internauții au taxat-o imediat pe Nicole Cherry: ”Frumoase gesturi… Demne de o persoană publică. Restul nu mai contează!”, ”Esti copilă, nu e nevoie de gesturi de genul ăsta, mai ales dacă te consideri persoană publică, dar mai ai timp să crești, să te maturizezi”, ”Nu mi se pare ok să faci copil la 22 de ani când încă ești un copil”, ”Cam asta e atitudinea față de fani după ce te ridică”, ”Ai atâtea talente de divă, dar nu demonstrezi că ai putea fi cine te crezi”.

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry, după ce au aflat că vor deveni bunici

A spus de nenumărate ori că își dorește să devină mămică și iată că visul ei s-a îndeplinit! În câteva luni, Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani, va aduce pe lume o fetiță. Artista are o relație specială cu părinții ei, iar când aceștia au aflat că vor deveni bunici s-au bucurat nespus de mult.

Cei doi au susținut-o necondiționat atât în carieră, cât și în viața personală. „Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat”, a mărturisit cântăreața.

Vezi și Nicole Cherry, primele imagini cu rochia de mireasă. Cum arată acum, cu burtica din ce în ce mai mare

Citește și:

Andrei Duban a dezvăluit că a primit două cadouri de la Elena Ceaușescu: ”Mă invidiau toți!”

Mihai Petre: „Am primit avansuri de la bărbați, dar nu în România, mai grav!”