Nicole Cherry a confirmat că este însărcinată după ce în presă au apărut zvonuri că ar urma să devină mămică. Artista a făcut anunțul într-un mod emoționant și a publicat și prima imagine cu burtica.

Mai mult, a lansat și un videoclip pentru piesa „Scrie-mi pe suflet”, în care face marele anunț.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, frumos mulată pe pântecul deja proeminent,, Nicole s-a pozat lângă iubitul ei și a făcut frumosul anunț.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry în dreptul unei imagini în care iubitul îi pune, protector, mâinile pe burtică.

192394674_348332026654499_3841245410326211673_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Florin Popa, un tânăr afacerist cu care chiar tatăl ei i-a făcut cunoștință și care e mai mare decât ea cu opt ani. Cei doi sunt împreună de trei ani, după ce solista trecuse printr-o mare dezamăgire sufletească. S-au apropiat rapid, s-au mutat împreună și încet, încet și-au făcut planuri care au prins contur.

Artista a vorbit de mai multe ori despre partenerul ei: „A contat şi aspectul fizic la început. M-a cucerit cu zâmbetul lui. E muncitor, cât se poate de independent, e inteligent. Mai suntem şi geloşi, dar nu depăşim limita. Eu cred că gelozia trebuie să existe într-o relaţie, e frumoasă gelozia, dar până într-un punct”, povestea solista, după un an de relație, pentru click.ro.

Citește și:

Ce se întâmplă cu Margherita după scandalul creat de fratele său? Dezvăluirea făcută chiar de mama ei

Anca Serea, mândră nevoie-mare de fiul ei cel mare! David a absolvit liceul! Fotografie de colecție