Deși toată lumea știe că soția lui, cântăreața și modelul Carla Bruni, e mai înaltă ca el, în poză el pare cu un cap peste ea. Un val de ironii și glume s-a pornit în mediul online: „A crescut fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy în mod miraculos şi a devenit dintr-o dată mai înalt decât soţia lui, Carla Bruni?”.

Pe internet, utilizatorii reţelelor de socializare au început să vorbească despre „un miracol”, iar unii dintre ei s-au întrebat dacă nu cumva acea fotografie a fost retuşată.

Alţi internauţi au avansat tot felul de scenarii amuzante – „Sarkozy stătea pe o scăriţă” sau „Sarkozy purta pantofi cu tocuri înalte”, pentru a explica această creștere bruscă.

Prin urmare, jurnaliștii de la Paris Match s-au simțit nevoiți să dea o replică. „Nicolas Sarkozy nu a fost retuşat pentru a părea mai înalt decât Carla Bruni pe coperta ediţiei Paris Match din această săptămână”, au transmis reprezentanţii revistei franceze într-un.

Ce s-a întâmplat atunci? În momentul în care a fost realizată fotografia, cel mai probabil voit Carla Bruni a stat cu o treaptă mai jos decât soțul ei, astfel încât acesta pare mai înalt, se mai arată în comunicat.

Vezi și Monica Bellucci și Carla Bruni Sarkozy au urcat pe podium, la peste 50 de ani. Au defilat pentru Dolce & Gabbana

Citește și: