Actorul Nicolas Cage (58 de ani) va deveni tată din nou. Soția lui cu 31 de ani mai tânără, actrița Riko Shibata, este însărcinată. Vestea a fost confirmată de reprezentantul actorului.

Acesta va fi primul copil al cuplului, dar actorul mai are doi copii din alte relații anteriore, Kal-El(16 ani) și Weston (31 de ani), care este cu patru ani mai mare decât mama lui vitregă.

Riko Shibata are 27 de ani și este a cincea soție a lui Nicolas Cage. Cei doi s-au căsătorit în luna februarie anul trecut la hotelul Wynn din Las Vegas, SUA.

Vestea a fost confirmat de către un reprezentant al actorului pentru Pagesix: „Viitorii părinți sunt încântați”, a declarat acesta.

Riko și Nicolas s-au cunoscut în Shiga, Japonia, și au început să formeze un cuplu, la scurt timp după ce Cage și-a anulat cel de-al patrulea mariaj, care a durat doar patru zile. Ei s-au logodit în august 2020, în timpul unui apel video. Înainte de căsătorie au stat timp de 6 luni la depărtare unul de altul, din cauza pandemiei.

Gotham Awards, Arrivals, New York, USA – 29 Nov 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cage a mai fost căsătorit cu Patricia Arquette, în perioada 1995 – 2001, dar și cu Lisa Marie Presley, timp de doi ani, în perioada 2002 – 2004.

A fost căsătorit și cu Alice Kim, cu care are un fiu de 15 ani, Kal-El. De altfel, Alice a fost de față la cea de-a cincea nuntă a actorului, ei rămânând în relații foarte bune.

A patra căsătorie a lui Cage a fost cu Erika Koike, în 2019, și nu a ținut decât 4 zile.

Foto: profimedia