Oricât de ciudat ar părea, la numai 56 de ani, actorul are pregătit deja locul în care își va face odihna veșnică. Nu e un mormânt oarecare, ci un adevărat monument în formă de piramidă. Se află în New Orleans, Louisiana și a fost cumpărat de actor în 2010.

 Actorul a apărut în cimitir pe nepusă masă, la orele prânzului, de mâncă cu iubita sa asiatică. Cei doi aveau ținute asortate: ambii purtau pantaloni și geacă din piele și un tricou alb. Aveau până și mărgele asortate – el, verzi, ea mov.

Femeia misterioasă pe care o ținea de mână, o asiatică mult mai tânără decât el, purta și niște cizme peste genunchi.


Nicolas Cage este cunoscut pentru gusturile sale excentrice. El deține două insule în Bahamas, dar are ca animal de companie o caracatiță.

În urmă cu mai puțin de un an, actorul s-a căsătorit cu un make-up artist, Erika Koike, dar a pus capăt căsniciei după doar 4 zile, motivând că a făcut pasul în Las Vegas când era beat.

De-a lungul vieții sale, Nicolas Cage, tată a doi copii, a fost căsătorit de 4 ori. Una dintre soțiile sale a fost fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie. La numai 2 luni de la nunta luxoasă din Hawaii, cei doi au depus actele de divorț.

Vezi și Nici bine nu s-a căsătorit, că a anulat totul. Al patrulea mariaj al lui Nicolas Cage a durat doar 4 zile! De ce s-a răzgândit

Citește și: