Cel de-al patrulea mariaj al său a durat doar patru zile. Cea care i-a fost mireasă și soție pentru o perioadă atât de scurtă de timp este cosmeticiana Erika Koike, mult mai tânără, cu care s-a căsătorit la beție.

Înainte de a spune ”da” pe repede înainte, în Las Vegas, actorul a avut o relație de un an cu Erika.

Cei doi s-au căsătorit în 23 martie, dar, la numai patru zile distanță, actorul a cerut anularea căsătoriei, pe motiv că se afla sub influența băuturilor alcoolice când a mers la altar.

„Înainte de a obţine un permis de căsătorie şi de a lua parte la ceremonie, (Cage şi Koike – n.red.) au consumat alcool până au ajuns în stare de ebrietate. Astfel, când (Koike – n.red.) i-a sugerat lui (Cage – n.red.) că ar trebui să se căsătorească, el a reacţionat din impuls şi fără a înţelege impactul deplin al acţiunilor sale”, au declarat avocaţii vedetei.

În plus, surse au declarat că actorul a înțeles foarte repede că cea care i-a devenit soție era interesată de banii săi.

Pe Cage l-a mai deranjat și că ea are antecedente penale, fapt despre care nu a știut anterior căsătoriei.

Nicolas Cage a mai fost căsătorit de trei ori, întâi cu actrița Patricia Arquette, în perioada 1995 – 2001, apoi cu Lisa Marie Presley, în 2002, divorțând în același an, și în final cu Alice Kim, în 2004. Cu cea din urmă are și un băiat, Kal-El. De aceasta a divorțat în 2016, după 12 ani de mariaj.

Starul mai are un fiu, Weston, de 28 de ani, dintr-o relație anterioară cu actrița Christina Fulton.

Și Erika mai are un divorț la activ, aceasta cerându-i actorului pensie alimentară.

Vezi și La 55 de ani, Nicolas Cage se însoară din nou. Cine este aleasa lui

Citește și: