Pentru Riko Shibata, cu 30 de ani mai tânără decât actorul, e primu copil. Fetița celor doi a venit pe lume cu câteva zile în urmă.

Tânăra de 27 de ani a dat naștere unei fetițe pe nume August Francesca Coppola Cage, miercuri, 7 septembrie, în Los Angeles, potrivit reprezentanților cuplului, informează publicația People.

„Nicolas și Riko sunt bucuroși să anunțe nașterea fiicei lor. Mama și fiica sunt în stare bună.”, au transmis reprezentanții celebrului cuplu.

Fetița este al treilea copil al starului de cinema. Cage mai are doi băieți, Kal-El, de 16 ani, și Weston, de 31 de ani, din relații anterioare.

Cuplul a anunțat că așteaptă un copil în luna ianuarie a acestuia an. La acea vreme, reprezentanții au precizat că cei doi sunt încântați de noua etapă din căsnicia lor.

În aprilie, Nicolas Cage a anunțat că va avea prima lui fată, în timp ce promova filmul său ”The Unbearable Weight of Massive Talent”, în cadrul emisiunii The Kelly Clarkson Show.

„O să dau o veste mare pentru toată lumea. O să am o fetiță!”, a spus la acea vreme actorul.

Actorul și-a dorit încă un copil

Cu câteva luni în urmă, marele actor spunea că este foarte entuziasmat cu privire la faptul că va deveni tată din nou.

„Băieții mei suunt mari și îmi e dor să mă duc într-un magazin cu jucării. Mi-e dor să cânt cântece de leagăn și de legănat în scaunul special. Abia aștept să mă întorc la acele momente.”, spunea acesta, în primăvară.

Câștigătorul premiului Oscar s-a căsătorit cu Riko Shibata în cadrul unei ceremonii intime, la Hotelul Wynn din Las Vegas, în data de 16 februarie. Nunta a avut loc chiar de ziua de naștere a regretatului tată al actorului. Nicolas Cage e la a cincvea căsătorie, el fiind în trecut și soțul Lisei Marie Presley.

Vezi și Carmen Șerban, flirt cu Nicolas Cage: „S-a uitat fix în ochii mei”

Citește și:

Simona Halep, o nouă problemă medicală. Cu ce se confruntă, de această dată: „Sezonul meu este încheiat”

Mulți oameni își vor pierde locul de muncă din cauza faptului că Charles a ajuns rege. Care e motivul