A fost pentru prima oară în viața lui Nicolai Tand când în zilele libere nu a gătit absolut deloc. „Am fost câteva zile în Paros, o insula minunată. A fost prima mea vacanță în care nu am pus mâna pe cuțit decat ca să-mi tai mâncarea. De obicei, pe oriunde eram, mai făceam o pastă, mai pregăteam ceva la grătar, dar de data asta am fost în repaos total.

Aveam mare nevoie de câteva zile libere”, a declarat Nicolai Tand. Chiar dacă nu a gătit, Nicolai s-a întors cu agenda plină de rețete. „Am ales Paros la recomandarea unui prieten grec. Tot el mi-a recomandat și restaurantele din zonă și cam ce ar trebui să încerc la fiecare dintre ele. E un lucru știut că grecii au o mâncare nemaipomenită, iar eu mă bucur că am descoperit nișe rețete absolut senzaționale, pe care abia aștept să le încerc”, a mai povestit acesta.

Credit foto: ariha personală

Nicolai Tand si familia

Cât despre timpul petrecut pe insulă, Nicolai spune că a fost exact ce și-a dorit. „Aveam nevoie de odihnă, așa că scopul acestei vacanțe a fost cât se poate de clar. Ne-am plimbat pe plajele de pe insulă, am construit castele de nisip și am încercat specialități grecești. Iancu și Ilona au fost cât se poate de fericiți, iar eu și Monica ne-am bucurat din plin de bucuria copiilor noștri”.

Credit foto: arhiva personală