„A trecut un an…fără Liduța …Nici nu știu cum să numesc această zi, 26 iulie 2021, ora dimineței 6.15 minute, când mi-a telefonat de la spitalul Repromed (spitalul unde a fost internată soția mea Lidia) și mi-au dat vestea că Liduța ne-a părăsit pentru totdeauna. Nu mi-aș dori să simtă cineva această mare durere, pierdere imensă, omenească. Un lucru este cert, că cei 50 de ani de căsnicie au fost și fericiți. (Am trecut cu Liduța prin mari triumfuri). Știu și primesc acel sfat Fii tare, vremea tratează și mergem înainte Daaa, știu foarte bine, dar sufletul nu va uita și suferă enorm de mult. D-zeu să o odihnească în dreapta lui și noi, care am apreciat-o, să -i purtăm cu mare demnitate amintirea. Cu mare drag de scumpa noastră Liduță, Nicolae, Cristi, Cornel și Angela”, a scris Nicolae Botgros pe Facebook, în dreptul pozei de la mormântul soției.

Nicolae Botgros, celebrul artist de peste Prut, a avut o relație cu artista Anişoara Dabija, cu aproape 30 de ani mai tânără, relație care a început însă în timpul căsniciei lui cu regretata Lidia Bejenaru. Pe Nicolae Botgros, Anișoara l-a făcut tată de fată în aprilie 2018. Cu regretata lui soție, Botgros are un fiu, pe Corneliu, în vârstă de 46 de ani. Acesta cântă la vioară chiar în orchestra condusă de tatăl lui, „Lăutarii din Chișinău”.

Anișoara Dabija a recunoscut că Botgros s-a întors la familie

Anul trecut, iubita tinerică a recunoscut că maestrul s-a întors la familie și i-a respectat decizia. Ba chiar a făcut niște declarații incredibile. ”Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, declara cântăreața Anișoara Dabija pentru emisiunea „Telemagazin”, a postului Canal 2, din Republica Moldova.

Fiul lui Nicolae Botgros și-a cunoscut surioara vitregă

Nici Corneliu Botgros, fiul compozitorului, nu-și revine după moartea mamei. El a vorbit, însă, și despre cât de afectată a fost mama lui după ce a aflat că Nicolae Botgros are un copil cu solista Anișoara Dabija. Mai mult, Corneliu spune că nici până în ziua de azi nu știe de ce s-a stins cea care i-a dat viață. În presă s-au vehiculat ipoteze conform cărora Lidia Bejenaru ar fi suferit de o boală incurabilă. ”Asta aș vrea să înțeleg și eu, nu pot să confirm că asta a fost cauza morții. Ea, pur si simplu, nu s-a trezit din cea de-a treia operație. Și noi ne întrebăm de ce a murit, nu știu!”, a declarat Corneliu Botgros, invitat la emisiunea „Tele Magazin Moldova” și citat de publicația online starpopular.ro. Bărbatul îi bate obrazul Anișoarei, amanta tatălui său, după declarațiile făcute de aceasta.

”Ce ține de declarațiile făcute de Ana Dabija, ele ne-au afectat, poate, moral. Și nu doar pe mama, ci și pe mine. Probabil, nu trebuia să spună asta… este o vorbă: fericirea nu se afișează! Din moment ce afișezi, probabil nu ești fericită. Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac. Nu în nume de rău, sunt lucruri care se pot spune în public, altele nu. Din punct de vedere etic nu era corect, părerea mea, nu că i-aș interzice, n-am niciun drept”, a mai declarat fiul lui Nicolae Botgros în emisiunea „Tele Magazin Moldova”.

Nicolae Botgros, la mormântul soției cu care a fost căsătorit 50 de ani, până când moartea i-a despărțitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Nicolae Botgros are o fetiță cu amanta

Corneliu Botgros, fiul lui Nicolae Botgros, a recunoscut că și-a vizitat surioara vitregă, dar spune că nu a simțit, din prima, o apropiere. ”Am vizitat-o de două ori. Acum doi ani și vreo jumătate de an în urmă. Deocamdată. A fost emoționant, dar încă nu simt apropierea asta, rudenia, e complicat! Cred că e nevoie de timp ca ceea ce s-a întâmplat să se asimileze în mine și să pot trăi această bucurie, să zicem… că este o bucurie. Deocamdată nu se întâmplă asta, cu timpul poate ne vom apropia. A fost o stare confuză, nu știam cum să reacționez. E nevoie de timp să mă adaptez. Indiferent ce s-a întâmplat, eu nu pot judeca pe nimeni. Că tata a făcut acest lucru public și a recunoscut, e un act de bărbăție, un lucru omenesc”, a mai mărturisit Corneliu Botgros pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Cu ea a înșelat-o soțul pe Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor! Cine este femeia care i-a fost amantă lui Roberto Bâtlan, iar acum îi e soție

Citește și: Anamaria Prodan, în același hotel cu amanta lui Laurențiu Reghecampf! Impresara face noi declarații incendiare: ”Se tot ducea la toaletă, câte 15-20 de minute”