Au trecut 18 ani de când Nicola și fostul ei soț, compozitorul Mihai Alexandru, s-au despărțit. Cei doi au divorțat în anul 2007, după un mariaj de 17 ani. Cu toate că s-au separat și fiecare și-a văzut de drumul său, cei doi au rămas în relații bune de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Mai mult de atât, în perioada în care au avut o relație de iubire, aceștia au colaborat și din punct de vedere profesional, dar, odată cu divorțul, drumurile lor nu s-au mai intersectat.

E sau nu într-o relație cântăreața?

Din 2007 și până în prezent, Nicola nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Cântăreața a spus acum dacă ar s-ar mai recăsători vreodată și a vorbit despre statutul său sentimental.

Cântăreața afirmă, după ce a prins două buchete de mireasă, unul la nunta unei prietene și altul chiar la nunta fiului ei, că în prezent nu simte că ar mai spune DA în fața ofițerului de stare civilă. Cu toate acestea însă, nici nu exclude total această variantă.

”O dată la nunta unei prietene și a doua oară la nunta fiului meu (am prins buchetul de mireasă n. red.). Știi cum e, în momentul ăsta, nu, dar știi cum se zice, că niciodată să nu spui niciodată!

Nu poți să zici că nu, niciodată, că am mai auzit eu din astea pe la prietene: Eu niciodată, în viața mea, nu o să mai mărit, nu o să mai fiu cu cineva! Eu să-i spăl ciorapii, să-i calc cămășile?, dar uită-le că sunt bine mersi” a spus Nicola pentru Spynews.ro.

baiatul-ei-cel-mic-s-a-casatorit-recentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

”Mi-aș dori sufletul pereche lângă mine”

Vedeta spune că nu este într-o relație momentan, dar și-ar dori să-și găsească pe cineva, ”sufletul pereche”. Cântăreața spune că are încredere că există cineva și pentru ea, iar când îl va găsi, cu siguranță va anunța.

”Acum sunt singurică, mi-aș dori sufletul pereche lângă mine, dar nu e acum. Cu siguranță când va fi să fie va fi”, a mai spus ea.

De ce s-a despărțit Nicola de fostul soț

Într-un interviu acordat Antena Stars, Nicola declara că motivul care a dus la divorț a fost că nu mai exista atracție între ei de niciun fel. Mai mult de atât, bărbatul era deranjat că lumea îl numea domnul Nicola, după numele soției sale.

„Nu mai exista între noi atracţie şi nici reacţiile acestea de gelozie. Îl deranja pentru că lumea începuse să-i spună domnul Nicola, după numele meu de scenă.

Problemele noastre în interior erau de multă vreme. Cei care ne erau nouă apropiaţi ştiau. Oamenii care veneau în studio, chiar 2-3 oameni din presă ştiau”, declara vedeta în urmă cu mai mulți ani. Tot atunci a spus că nici ea, nici soțul ei nu au înșelat.

Vezi și Nicola, adevărul despre fostul soț. Cum se înțeleg în prezent, după divorțul din 2007

Citește și:

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Ea a confirmat separarea: „Este deja fostul meu iubit” Ce spune el după 3 ani de relație

Hugh Jackman și soția cu 13 ani mai mare, divorțul care a luat prin surprindere Hollywood-ul. S-au despărțit după 27 de ani de mariaj