Nico a povestit recent, într-o emisiune TV, despre boala pe care o ține sub control, deocamdată fără probleme, dar care ar putea să se manifeste oricând.

„Am fost să-mi verific picioarele, pentru că eu în fiecare an îmi fac control de tromboză. Mi-e frică de tromboză, de alte chestii care pot apărea. Am insuficiență venoasă. Și eu și surorile mele avem aceleași lucruri.

Nu pot să-ți dau multe amânunte. Circulația perfierică este un pic ”stricată”. Și eu și surorile mele avem, sunt foarte bine.

Este inestetic, dureri nu am. Sunt vasele superficiale, se văd. Dureri nu am deloc, dar este inestetic. Sunt vasele superficiale ieșite un pic, se văd. Nu varice, sunt vase superficiale, eu am doar vasele rosii care ies la suprafață, se văd prin piele. E inestetic, atât, este o boală moștenită, trebuie controlate.

Ciorapii compresivi mă ajută, dar pe căldura asta e foarte greu. Și mai iau și medicament”, au fost declarațiile artistei Nico.

Nu se știe dacă și fiica lui Nico, pe care publicul a cunoscut-o în competiția Asia Express, suferă de această boală. Fosta concurentă a emisiunii, o tânără extrem de frumoasă, nu a abordat niciodată subiectul.

Despre emisiunea unde a participat alături de fiica sa, Nico a declarat: „Eu acum, văzând emisiunea, mi-am dat seama că nu trebuie să fii foarte afectat. Ea nu era. Eu nu m-am putut stăpâni.

Nu suport mizeria, nu suport mirosurile. Eu sunt o fire foarte sensibilă. Și ea este, dar ea este mai luptătoare.

Se făcuseră trei-patru zile de când noi nu ne spălasem absolut deloc. Am avut șervețele umede la noi. Nu am mâncat deloc aproape trei zile”, a spus Nico, la „Răi da’ buni” de la Antena Stars.

Vezi și Nico, detalii din dormitor. Cum menține pasiunea după 25 de ani de căsnicie: „Mă uit des la…” Fanii au rămas cu gura căscată

Citește și:

Cristina Ciobănașu și alergia de care suferă. Cu ce se confruntă actrița din „Adela”?

Cum arată casa lui Dani Oțil. Ce-a primit în dar la nuntă de la colegii de la ”Neața”