Din păcate pentru Nico și fiica ei, Andra, drumul prin Asia Express s-a oprit aseară. Culoarea ancorei din cutia securizată a fost roșie, ceea ce a dus la eliminarea lor din competiție. Nico a făcut prima declarație în care mărturisește că participarea la acest show a fost un test pe care l-a dat cu ea însăsi, și-a testat limitele și a fost o adevărată lecție de viață.

„Asia Express Romania este o lectie de viata, de prietenie, de curaj, de testare a limitelor! Când am acceptat provocarea de a participa la emisiune, nu m-am întrebat dacã sunt sau nu pregatitã fizic sau psihic pentru aceastã experientă; stiam cã dacã o am pe Andra lângă mine, îmi va fi cu sigurantã usor sã depãsesc fiecare etapã, fiecare misiune.Acest show de televiziune, prin faptul cã este atât de real este un test pe care îl dai cu tine însuti!”, mărturisește Nico.

Participarea la AsiaExpress este o experientã pe care n-am sã o uit vreodatã

„AsiaExpress cu adevãrat te scoate din zona de confort iar prin simplul fapt cã nu te alimentezi suficient, nu dormi suficient, cã esti într-o continuã competitie, cã esti toropit de cãldurã, cã este posibil sa fii eliminat din cursa, ajungi sã nu-ti mai poti controla reactiile, stãrile, sentimentele.

Fiecare dintre noi reactionam diferit la factorii de stres, iar acestea sunt de fapt momentele în care realizezi cã poate nu erai suficient de pregatit pentru o astfel de experienta. Insã nu esti constient de lucrul acesta când accepti provocarea, pentru ca nu te gândesti ca n-ai sa faci fata oboselii; realizezi acest lucru acolo, când esti deja in cursã, cand lupti, când simti cum ti se terminã bateriile.

Participarea la AsiaExpress este o experientã pe care n-am sã o uit vreodatã si mã bucurã foarte mult faptul cã am putut sã merg pe DrumulComorilor împreunã cu fiica mea de care sunt foarte mândrã! Cred cu tãrie cã aceastã experientã ne testeazã limitele, ne ajutã sã ne constientizãm defectele si sã lucrãm mai mult cu noi! Multumim tuturor pentru sustinere!”, a încheiat arista.

 

Nico și Andra au ajuns pe ultimul loc în clasamentul cursei pentru ultima șansă din cea de-a doua etapă din Filipine. Din cauza faptului că ancora din cutia securizată a fost roșie, cuplul mamă-fiică a părăsit aseara competiția, dar nu înainte de a-și lua la revedere de la colegi.

”A fost o experiență minunată. Mă bucur că am avut-o pe mama alături de mine, asta va fi o amintire foarte frumoasă. Vă doresc multă baftă! Show must go on!”, a declarat și Andra cu ochii în lacrimi, imediat după ce au aflat că trebuie să părăsească competiția.

Citește și: