Sunteți una dintre solistele cu o vastă carieră muzicală. Care este diferenţa între aparenţă şi esenţă în ce vă priveşte?

Pot sa spun ca pentru mine esența carierei înseamnă ceea ce trăiesc atunci când urc pe scenă. Așa că distanța între aparență și ceea ce sunt eu se măsoară între însuflețirea publicului și felul cum simt bucuria lor. Și până la urma înseamnă apropierea și îmbinarea dintre emoțiile mele și ale oamenilor care vin la spectacolele mele și mă privesc.

Ce credeți că v-a ajutat să câștigați simpatia și respectul publicului?

Cred că publicul apreciază cum prin fiecare apariție a mea încerc să trec dincolo de aparențe și împreună să reușim să ne apropiem de tot ceea ce este mai frumos.

Iar în luna iunie veți participa la un spectacol eveniment alături de alte două artiste renumite.

Așa este, alături de Monica Anghel și de Luminița Anghel. Participarea mea la spectacolul ”3 Divas”, care este programat să aibă loc în data de 20 iunie, în București, se datorează în mare parte domnului compozitor și dirijor Ionel Tudor. Dânsul a avut inițiativa de a aduce pe aceeași scenă trei voci de referință ale muzicii pop românești.

V-a încântat propunerea din prima clipă?

Întotdeauna am fost atrasă de competiție pe plan profesional și mi-a plăcut să fiu alături de cei mai buni artiști ai scenei românești.

În ce alte spectacole vă poate vedea publicul?

În afară de spectacolele de genul celui amintit anterior, spectatorii mă pot regăsi pe scena Teatrului de Revista Majestic din Ploiești (din cadrul Teatrului Toma Caragiu), unde activez de mulți ani. Iar în curând se vor pune în scenă alte două spectacole în care încredere și sper că vor încânta publicul.

Aveți o familie frumoasă, iar fiica dv. Alexandra (24 de ani) deja a crescut. Vi se pare dificil să fii mamă în România, în aceste vremuri?

Este o responsabilitate uriașă, general vorbind, dar și cu o satisfacție pe măsură. (zâmbește)

Ca artist, reușiți să stați destul timp împreună cu fiica, cu soțul?

Da, pentru că atunci când este vorba despre famile și cei dragi găsim întotdeauna timp!

Când ați fost cel mai recent mândră?

Chiar acum pot spune că sunt foarte mândră de un proiect pe care abia aștept să-l aduc în fața dumneavoastră. Este vorba despre de un tribut adus celebrei și regretatei Whitney Houston. Detaliile privind data și locația nu sunt deoacamdată clarificate, dar vor fi făcute publice cât mai curând posibil. La fel cum tot în cursul acestui an, cel mai probabil în a doua parte a lui 2015, îmi doresc din suflet să finalizez noul album la care lucrez.

Dar descumpănită ve-ați simțit de curând?

Ca orice om am și momente mai dificile. Nu pot spune că mi s-a întâmplat recent, a trecut ceva timp de atunci. Când am aflat despre tragedia prietenei și colegei mele dragi Laura Stoica. M-am simțit descumpănită de felul în care decide uneori soarta.

O să fac o trecere spre spre o zonă mai destinsă. De când faceţi reclamă la o cunoscută farmacie vă întreabă uneori oamenii ce le recomandaţi?

Sigur, mă întreabă lumea tot timpul și le recomand… multă dragoste!

Ne puteți povesti o întâmplare amuzantă de la filmările cu doamna Stela Popescu, domnul Alexandru Arșinel și bineînțeles și Adrian Enache?

Poate cele mai amuzante momente de la filmări s-au petrecut când eram la cabină și ne pregăteam să începem. Apoi deodată vine domnul Alexandru Arșinel supărat nevoie mare, a trântit ușa și ne-a dat impresia că a avut o discuție neortodoxă cu producătorii. Am avut tendința să ne alarmăm puțin, dar tocmai când ne faceam oarece probleme referitoare la situația care se crease, s-a uitat la noi râzând și ne-a zis: „Băi copii, voi chiar ați luat-o în serios… Hai să trecem la treabă!„. (râde)

Sunteți prieteni și în afara secvențelor pe care le vedem pe micul ecran?

Da, ne cunoaștem deja de mulți ani și suntem buni prieteni.

Care credețí că este preţul succesului?

Cred că prețul succesului este asumarea responsabilității pentru orice decizi să faci sau să spui, în egală măsură pentru evoluția personală și pentru a celor care mă privesc.

Ce place cel mai mult la viața dv.?

Îmi place extraordinar de mult că prin interpretările mele, atât în concerte, cât și la teatru, am posibilitatea să le transmit oamenilor bucurie. Emoțiile publicului sunt ca o hrană pentru sufletul meu.

Ce vă bucură şi împlineşte?

Fericirea familiei mele, alături de Alexandra, de soțul meu Laurențiu și de oamenii apropiați este cea care mă face fericită și mă împlinește.

Ce ați vrea să devină realitate în următoarea perioadă?

Mi-ar plăcea să avem și în România spectacole ca cele de pe Broadway. Zona artistică este și în țara noastră într-o continuă dezvoltare, ceea ce îmi dă speranța că viitorul poate fi optimist.

Nu pot trăi fără…

Elementele esențiale ale vieții mele – ”Evident, nu aș putea trăi fără copilul meu, fără soțul meu și fără să fiu pe scenă.”

Credit foto: Art Photo Cafe