Și artista, mamă a unei tinere de 29 de ani, chiar are un secret, când vine vorba despre viața de cuplu. Într-o emisiune recentă, artista a recunoscut că se uită la filme XXX. Pentru ea acesta nu este un subiect tabu. A recunoscut cu nonșalanță că așa ”ăși face încălzirea” și nu i se pare că ar fi ceva în neregulă cu această practică.

”Eu mă uit mai des la filme pentru adulți, așa facem încălzirea. Normal că mă uit”, a spus artista amuzată în cadrul unei emisiuni TV, conform Antena Stars.

Și Luminița Anghel a vorbit despre acest subiect, însă a mărturisit că nu se află pe aceeași lungime de undă cu prietena ei, Nico, iar asta pentru că în ultima vreme doarme cu copilul.

”Nu o provocați, că asta zice adevărul. Eu nu m-am uitat în ultima vreme, pentru că dorm cu copilul”, a spus Luminița Anghel, dând de înțeles că nici ea nu e străină de filmele pentru adulți.

Vezi și Nico și-a făcut și ea testul pentru coronavirus. A intrat în contact cu Andrei Ștefănescu

Citește și:

O recunoști? E o cântăreață celebră și tocmai a împlinit 28 de ani! Așa arăta când era o mână de om!

Frumoasa Naomi Hedman, îndrăgostită lulea de Florin Ristei. Cum a reacționat artistul când ea i-a făcut o declarație de dragoste în văzul tuturor