Sora mult mai celebrei Paris Hilton se pare că își ia în serios rolul de mamă și îi place atât de mult, încă a anunțat că va mai aduce pe lume încă un copil, la început anului următor. Deja i se vede burtia gravidă pe care și-a afișat-o pentru prima dată zilele trecute, când a participat la un eveniment organizat de prințesa Olympia și de prințul Pavlos.

Nicky Hilton este din nou însărcinată, la aproape un an de când a devenit mamă. Este în culmea fericiriiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citeșe și: Kemal din „Dragoste infinită” și soția lui au fugit în Maldive pentru luna de miere. Iată primele imagini de pe insula paradis. Fahriye Evcen este superbă

A devenit pentru prima dată mamă, în iulie, anul trecut

Vedeta, în vârstă de 33 de ani, și soțul ei, James Rothschild ( 32 de ani) le-au dezvăluit apropiaților că sunt foarte încântați dea ceastă veste. „Pe 8 iulie este prima aniversare a lui Lily și sunt foarte entuziasmați. Mereu și-au dorit ca LiLy-Grace să aibă un frate apropiat de vârsta ei”, a declarat un prieten al cuplului.

Nicky se apre că are o sarcină ușoară, iar zilele aceasta a tot avut apariții de excepție la Săptămâna Modei. Ea a dezvăluit că se simte ca în Rai de când a devenit mamă. „Ador, ador că sunt mamă. Să mă trezesc și să-i văd fățuca e Raiul”, a declarat ea, precizând că își dorește foarte tare și un băiat.

 

Citește și: