Afirmația a fost făcută în mediul online, unde Safaree a lansat mai multe acuzații la adresa lui Nicki. Acesta susține că Nicki l-a tăiat atât de rău că aproape a murit. Iar asta s-a întâmplat de mai multe ori, spune el.

În plus, bărbatul susține că, atunci când au venit Poliția și Salvarea, a fost nevoit să mintă, pentru ca Nicki să nu aibă probleme. A spus că încerca să se sinucidă.

”Îți amintești noaptea aceea când m-ai tăiat și aproape că am murit. Când au venit Poliția și Salvarea a trebuit să mint și să le spun că încercam să mă sinucid, ca să nu te ducă la închisoare”, scrie acesta pe Internet.

Scandal ca la ușa cortului

Nu e singurul mesaj plin de ură lansat de fostul iubit al vedetei. Acesta îi mai urează si să ”savureze” momentele în care albumul ei continuă să cadă în topuri, o acuză că l-a înșelat în timpul relației de 15 ani pe care au avut-o împreună, o relație ”toxică”, după cum se exprimă el. În final, îi spune că se bucură că și-a luat bagajele și a plecat.

În acest moment, cântăreața de 15 ani îi dă replica, afirmând că ea este cea care a părăsit, acuzând-l la rândul său că i-a furat un card și amintindu-i că pe banii ei și-a făcut transplant de păr.

Vezi și Scandal ca la ușa cortului: Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că e mincinoasă. Câți bani i-a dat de când s-au separat

Citește și: