Anunțul a fost făcut de artistă pe contul ei de Instagram, dezvăluind că din data de 21.10.2019 , numele ei complet este de Onika Tanya Maraj-Petty, după ce ea și iubitul ei s-au căsătorit oficial.

În luna august, Nicki a dezvăluit într-o emisiune că și-a depus actele pentru licența de cătăroei, urmând ca ea și Kenneth Petty vor deveni soț și soție în 80 de zile, ceea ce s-a întâmplat.  Artista rap a mărturisit că își dorește foarte mult să devină mama cât mai curând.

 

View this post on Instagram

 

???????? Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Evenimentul a fost unul restrâns, întrucât artista lucrează la un nou album, precizând că vor face o nuntă mai mare după ce își va mai elibera programul.

„Vom face o nuntă mare mai târziu. Sunt foarte fericită pentur că iubitul meu mă face fericită”, a mai spus artista.

Nicki Minaj  și Kenneth Petty formează un cuplu din luna decembrie anul trecut.

Cu toate acestea, mulți sunt șocați de alegerea lui Minaj de a-și întemeia o familie cu Petty, care este un individ controversat, condamnat în trecut pentru tentativă de viol. În plus, acesta şi-a petrecut apoi şapte ani în închisoare pentru omor prin imprudenţă.

Minaj este una dintre puținele femei de pe scena rap care se bucură deopotrivă de succes și bani, ea fiind inclusă timp de mai mulți ani în clasamentele Forbes.

 

Citește și: