Nunta celor doi a fost una tradițională hindu, ținând trei zile. A existat însă și o ceremonie creștină, una dintre ținutele purtate de mireasă fiind o rochie albă Ralph Lauren. Și mirele a avut un costum de la aceeași casă de modă. În rest, însă, mireasa a purtat doar rochii pline de culoare, create de designeri din India, corpul fiindu-i împodobit cu tatuaje din henna.

Și costurile au fost pe măsură, estimându-se că s-a cheltuit peste jumătate de milioane de dolari.

Vorbind imediat după nuntă, actrița declara: ”Mi-a plăcut că nunta noastră a fost un amestec religios. Am luat tradiții minunate de nuntă, cu care am crescut amândoi, și le-am personalizat înhtr-un mod care pentru noi are sens”.

Cât despre mire, întrebat fiind cel l-a surprins cel mai mult la ceremonia hindu, acesta a replicat: ”Cât de profund e totul… Să găsesc înțelesul din spatele fiecărui detaliu m-a făcut să mă îndrăgostesc și mai mult de această cultură”.

La nuntă, unde a existat și un foc de artificii grandios, au participat și frații mirelui, cu soțiile sau iubitele lor, dar și actrița Sophie Turner, din ”Game of Thrones”.

Înainte de nuntă, actrița a avut parte de o petrecere a burlăcițelor în New York, care s-a continuat cu o excursie în Amsterdam.

Priyanka, care este prietenă bună cu Meghan Markle, și Nick s-au logodit în iulie, după doar două luni de întâlniri. Criticați de unii că s-au grăbit să facă pasul, Nick declara că atât părinții lui, cât și ai Priyankăi s-au căsătorit la foarte scurt timp după ce s-au cunoscut. Ai lui la trei luni, iar ai ei la 10 zile.

Vezi și Fiica lui Jackie Chan s-a căsătorit cu iubita ei. Celebrul tată e distrus!

Citește și: