Nick Gordon a murit în Florida, în urma unei supradoze de Anul Nou la doar 30 de ani. Decesul fostului iubit al lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a fost confirmat de Jack Walker, fratele lui Nick.

„Suntem devastatați de dispariția minunatului meu frate. A lăsat un gol imens în sufletul familiei și în inimile prietenilor. Lupta lui Nick în viață nu a fost ușoară. Sunt recunoscător că Dumnezeu m-a lăsat să-i fiu alături lui Nick la sfărșitul vieții și am putut să-l țin de mână în ultimele momente”, a declarat Jack.

A avut parte de aceeași moarte ca Bobbi Kristina

 

Potrivit Daily Mail, Nick Borown a suferit mai multe atacuri cardiace din cauza consumului de droguri, fiind internat de urgență la spitalul Altamonte Springs. Medicii nu l-au mai putut salva. Moartea lui Nick Gordon survine la patru ani după ce acesta a fost găsit responsabil de moartea lui Bobbi Kristina Brown.

De la vârsta de 12 ani, Nick Gordon a fost un apropiat al familiei lui Whitney Houston, fiind considerat ca un fiu de regretata artistă. După moartea cântăreței, în 12 februarie 2012, relația dintre Nick Gordon și fiica vedetei, Bobbi Kristina, a devenit și mai solidă, fiind chiar logodiți.

Bobbi Kristina a murit în februarie 2015. Ulterior s-a aflat că Nick Gordon fusese cel care i-a dat lui Bobbi Kristina un cocktail de droguri înainte ca aceasta să fie găsită inconștientă în casă. Acesta a fost pus să plătească daune de 36 de milioane de dolari familiei.
Citește și: