Puțină lume știe că artistul, care obișnuia să cânte cu Delia, e căsătoritd e mulți ani și are o fată în vârstă de 15 ani, de o frumusețe răpitoare.

Artistul a povestit recent și cum și-a cunoscut soția, pe Cătălina.

„Acum aproape 30 de ani, am întâlnit-o, în cartier. Se mutase recent, în acelaşi bloc. Şi toţi băieţii erau geană pe ea: «Mamă, piesă nouă!» (râde) Atunci, a început forfota: «Cine-i aia?». Îţi dai seama, când se mută cineva în bloc, mai ales o gagică de 15-16 ani, cât avea atunci, era ceva!

S-a mutat la scara 2, în blocul meu. Pe Cătălina am cunoscut-o în spatele blocului, unde stăteam la ţigară, ascultam muzică”, a declarat Nick pentru Click!.

Cei doi sunt împreună de pe vremea când „eram în formula N&D, dar Nick şi Dan, înainte de Nick şi Delia. În perioada în care cântam alt gen muzical”, a mai spus solistul.

Din povestea lor trainică de iubire s-a născut frumoasa lor fiică, Andreea.

Nick-si-fata-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Andreea are 15 ani și e extrem de talentată! E super cunoscută pe tik tok!

Tânăra, o adolescentă extrem de frumoasă, a moștenit talentul artistic al tatălui, dar în cu totul altă direcție. Chiar dacă Andreea cântă și dansează, ea se remarcă prin niște picturi pe piele senzaționale.

Fata a spus recent și de unde a pornit pasiunea pentru asta. „Pasiunea mea cu picturile pe piele vine încă din perioada carantinei, în pandemie, când eram blocată în rețeaua tik tok-ului, căutând încontinuu și descoperind această activitate.

Am văzut un astfel de make-up la o fată din afară, apoi la una din România și o scânteie s-a declanșat în mintea mea. Am zis că trebuie să încerc și eu să recreez un make-up de genul ăsta, așa că prima dată am început cu niște simple farduri colorate, rătăcite prin sertare.

A început să îmi placă așa mult încât îmi făceam în fiecare zi câte un machiaj pe față. Cu timpul mi-am cumpărat vopsea specială și pensule speciale pentru acest tip de machiaj, dezvoltând astfel o pasiune dintr-o simplă căutare pe Internet”, a precizat fiica lui Nick.

Vezi și Ce frumoasă e fata lui Adrian Enache! Diana are 24 de ani și a trecut prin momente grele, greu de conceput

Citește și:

Ce a putut să spună Lia Bugnar despre Theo Rose, rivala care „i-a furat” iubitul. Au ieșit scântei în triunghiul amoros al momentului

Fratele Lorei, la un pas de moarte din cauza ei: ”Îl văd în patru labe, în genunchi”. A supraviețuit, iar acum e un bărbat în adevăratul sens al cuvântului! Are aceiași ochi ca artista!