În octombrie 2021, Nick Cannon spunea că are destui copii, șapte, nu mai are de gând să facă alții și că se gândește serios să încerce o perioadă de celibat. Dar deja are o nouă iubită și așteaptă cel de-al 8-lea copil. Asta după ce în decembrie ultimul său născut, un băiețel făcut cu modelul Alyssa Scott, a decedat la numai 5 luni după ce a fost diagnosticat cu cancer la creier.

breeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Acum, Cannon a anunțat urmează copilul cu numărul 8, cu noua sa iubita, fotomodelul Bre Tiesi. Prezentatorul tv a spus că știa de sarcină încă de dinainte de decesul fiului său, însă a amânat anunțul din respect față de fosta lui parteneră, Alyssa Scott.

Nick Cannon, în vârstă de 41 de ani, și noua iubită au organizat o petrecere prin care au făcut public faptul că vor avea un copil împreună. Bre va împlini în luna mai 30 de ani.

Cannon are două perechi de gemeni. Unii în vârstă de 10 ani, făcuti cu Mariah Carey, și unii de numai 7 luni, a căror mama este Abby De La Rosa. Pe lângă aceștia, mai are încă doi copii, de 4 și un an, cu Britany Bell.

Foto: Profimedia/Instagram

Citește și:

Tragedie în showbiz. Belelușul de numai cinci luni al lui Nick Cannon a murit din cauza unei tumori cerebrale