El și iubita lui, modelul Bre Tiesi, au anunțat venirea pe lume a unui băiețel, primul lor copil împreună. Nick CAnnon a asistat la naștere, iar tânăra mămică spune că nu s-ar fi descurcat fără el, mai cu seamă că a fost vorba despre o naștere fără medicamente sau alte ”ajutoare”.

„Am reușit. O naștere naturală acasă, fără medicamente. A fost o experiență care mi-a împins limitele, m-a trezit și mi-a dat putere.

Nu pot să mulțumesc suficient echipei mele pentru că mi-au adus copilul în siguranță. Experiența asta m-a schimbat pentru totdeauna și nu puteam să cer un partener mai minunat și care să mă susțină mai mult. Tati a fost acolo pentru noi … nu puteam s-o fac fără tine.”, a scris Bre Tiesi într-o postare în care a inclus poze de la naștere.

prima-fotografie-cu-cel-micSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În urmă cu câteva luni, cei doi au postat primele poze care au confirmat sarcina. În imagini, Tiesi și Cannon purtau haine albe, iar el o îmbrățișa cu mâinile pe burtică, iar în jurul lor zburau confetti albastre.
Nick Cannon a confirmat vestea în emisiunea lui „The Nick Cannon Show”, dezvăluind că știa de mai mult timp de sarcină, dar a ales să nu anunțe, pentru că încă plângea moartea fiului său Zen.

„Acest proces a fost foarte dificil pentru mine. Știam de sarcina lui Bre de ceva timp, înainte ca Zen să moară. Deci, cu tot ce s-a întâmplat, asta încă era în mintea mea. Când e momentul potrivit? Când o să anunț? Mă ținea treaz noaptea.”, spunea Nick Cannon la acea vreme.

8 copii cu mai multe femei

Cannon are gemeni de 10 ani, Moroccan și Monroe, cu fosta lui soție, cântăreața Mariah Carey. De asemenea, este tatăl lui Golden de 4 ani, Powerful de aproape 2 ani, copii pe care îi are cu Brittany Bell. Mai are alți gemeni, Zion și Zillion, de un an, cu Abby De La Rosa; și Zen, care a murit în 2021, la cinci luni. Era copilul lui cu Alyssa Scott.

De ce nu se oprește din făcut copii

Într-un podcast din iunie, Cannon a vorbit despre decizia lui de a continua să aibă copii, după moartea lui Zen, precizând că este parte din procesul lui de a atinge un anumit nivel spiritual și emoțional.

„Sunt într-un punct al vieții mele în care nu vreau să fac sex fără sens. Trebuie să fie ceva. Trebuie să atingem una anumit nivel emoțional și spiritual. De asta ajung să am copii, pentru că nu interacționez cu nimeni pentru care nu simt iubire și cu care să nu vreau să construiesc ceva”, a spus vedeta.

Vezi și În ce familie a crescut… Tatăl lui Elon Musk, în vârstă de 76 de ani, are doi copii cu fiica sa vitregă

Citește și:

Carmen Brumă, prima impresie despre vacanța în Grecia: „Stau în cameră…”

Sharon Stone, topless la plajă, la 64 de ani. Actrița și-a surprins fanii cu poza demnă de „Basic Instinct”. Ce mesaj transmite