Fosta vedetă Pro TV este în culmea fericirii. Lucrurile i s-au așezat în viața fix cum și-a dorit și cum a visat mereu. A devenit cântăreață și actriță la Bollywood și a câștigat inimile indienilor. Iulia a recunoscut pentru prima dată că într-adevăr are o relație fericită cu Salman Khan. Însă, nu se pune problema de nuntă, pentru că cei doi nu au deloc planuri de căsătorie, dar se gândesc serios să devină părinți.

Iulia Vântur vrea să devină mămică

„Cred că orice femeie își dorește să devină mamă. Este foarte clar că îmi doresc o familie și îmi doresc să se întâmple atunci când Dumnezeu consideră că e cel mai bine pentru mine. (…). Am fost educată în spiritul acela ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare, în toate lucrurile  astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă mai îmi doresc atât de mult să mă căsătoresc. Cu siguranță, un copil, da, este un dar de la Dumnezeu, și dacă Dumnezeu consideră că este bine să ai un copil, atunci  îl primesc cu drag”, a povestit Iulia, într-un interviu pentru Antena Stars.

„Însă, în privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc. Întotdeauna am crezut că oamenii nu au de ce să se schimbe, pentru că dragostea e la fel, e doar un act, o hârtie acolo pe care o semnezi, dar probabil se întâmplă acolo ceva intern, nu știu. Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a mai spus Iulia.

Iulia Vântur a recunoscut, în sfârșit, relația cu Salman Khan

Legat de relația cu Salman Khan, Iulia a mărturisit că nu înțelege de ce toată lumea o întreabă  dacă este iubita lui Salman Khan, deși este absolut evident că formează un cuplu. „Sincer, ce ar trebui să fac? Să-mi scriu pe palmă”, a spus Iulia.

Frumoasa blondă a mai spus că nu locuiește într-o casă mare cu mulți oameni, așa cum s-a scris, lăsând de înțeles că locuiește doar cu Salman Khan. Mai mult, consideră că și-a împlinit visul din copilărie, pentru că mereu și-a dorit să cânte și să danseze.

Iulia a dezvăluit că îi place foarte mult bucătăria indiană, dar și oamenii de acolo pentru că sunt mult mai altruiști.

Superba româncă a dat lovitura la Bollywood. S-a lansat în muzică și a devenit actriță, având rolul principal în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala’, dar nu se oprește aici. Vrea să-și lanseze și câteva melodii pentru copii.

„Mi-am propus în momentul în care voi avea un copil, să înregistrez câteva cântece de leagăn”, a mai precizat fosta vedetă TV.

Citește și: