Recent, Celine Dion a postat pe Instagram o fotografie în care apare în natură, îmbrăcată sport și nemachiată. Și arată excelent, e greu de recunoscut. O surpriză frumoasă, după cum observă și fanii ei.

E limpede pentru toată lumea că, în cazul ei, machiajul face mai mult rău decât bine. Cu obrazul curat și un zâmbet, Celine are tot ce-i trebuie pentru a arăta excelent.

”În aceste timpuri dificile, este și mai important să ne amintim de toate lucrurile pentru care suntem recunoscători. Sper că vă aflați în momente de pace, fericire și dragoste, azi și în toate zilele”, a scris vedeta pe rețeaua de soacializare.

CEline-Dion-renascutaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta pare renăscută, nu-și mai arată nici vârsta: 52 de ani. Plimbările în natură, yoga, pe care o practică frecvent, faptul că nu a mai susținut concerte, liniștea, toate acestea au ajutat-o pe artistă să-și dea un „reset”, de care e clar că avea nevoie.

Din cauza pandemiei, Céline Dion a fost nevoită să suspende turneul său mondial Courage World Tour, în cadrul căruia urma să cânte şi la Bucureşti în 10 iulie 2020. Spectacolul din România a fost reprogramat pentru 25 iulie 2021.

Vedeta s-a retras în provincia natală, Québec, din Canada, unde stă împreună cu gemenii ei, Nelson şi Eddy, de 9 ani. Fiul cel mare, René-Charles, de 19 ani, preferă să-și petreacă timpul cu iubita lui, în vila lor din Las Vegas.

Vedeta, care are o avere de 800 de milioane de dolari, a fost căsătorită cu René Angelil, tatăl copiilor ei, din 1994 până acesta a fost răpus de cancer, în 2016, la 73 de ani.

Vezi și Celine Dion, o nouă apariție surprinzătoare. Cum arată acum artista

Citește și:

Cum mai arată Ruslana, la 16 ani de la câștigarea Eurovision. În 2004 ucraineanca făcea ravagii cu frumusețea ei

Kamara se învinovățește pentru soarta cruntă a fiului său: „Dacă eram acolo, nu s-ar mai fi întâmplat toate astea”. Ce-și reproșează artistul