Conștientă de frumusețea ei, arată din ce în ce mai mult pe rețelele de socializare, spre satisfacția fanilor săi. ”Fără cuvinte!”, ”Venus”, ”Superbă”, ”Ești ca un tablou de Rembrandt‼” – sunt doar câteva dintre comentariile fanilor săi de pe Instagram.

Anna Lesko in costum de baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Iată cum arată regimul său alimentar!

Și pe bună dreptate acestea sunt admirative. Numai Anna Lesko știe ce face pentru a arăta așa! Nu demult, cântăreața în vârstă de 39 de ani, originară din Chișinău, deși cu sânge ucrainean, declara că, din când în când face câte o cură de detoxifiere.

Apoi, încearcă să nu combine prea mult alimentele, consumând mai mult legume verzi și pește. Iar excluderea pâinii, dulciurilor și a prăjelii e clar că dă rezultate.

Criticată de unii fani: ”Prea multă sexualitate!”

Din păcate, însă, uneori postările artistei sunt considerate un pic cam îndrăznețe. Una dintre acesteam, ce surprinde o scenă dintr-un nou videoclip al cântăreței, în care apare într-o ipostază tandră cu Dorian Popa, a fost taxată de o parte dintre fani. ”Prea multa sexualitate! Mai linistiti-va si voi, starurile!” – îi scrie cineva, părerea fiind împărtășită de mai mulți dintre prietenii virtuali.

Vedeta, însă, nu pleacă urechea la critici și publică ce poftește pe rețeaua de socializare. Și bine face, sunt de părere cei mai mulți dintre cei care o urmăresc. ”Câte doamne nu și-ar dori sa arate așa că tine!” – cam aceasta este concluzia, evocată de unul dintre admiratorii săi.

Foto: Instagram

Vezi și Imaginea cu care Anna Lesko și-a uimit fanii. Artista a fost aspru criticată: „Mai ești și mamă. Rușine…”

Citește și: