Artistul a luat pe toată lumea prin surprindere cu un mesaj postat pe Facebook, chiar în ziua în care a împlinit 49 de ani. Acesta și-a schimbat poza de profil, adăugând una în care apare alături de noua iubită, Medana. ”Astăzi am oprit timpul în loc și m-am întins pe iarba anilor, să privesc cerul și să ascult doar chemarea inimii mele.

Azi, de ziua mea, sunt recunoscător pentru tot ce am trăit până acum: experiențe, emoții, întâmplări care mi-au călit răbdarea, neprevăzutul care mi-a deschis noi orizonturi.

Mulțumesc oamenilor care în timp au rămas lângă mine, dar și celor care au plecat sau au rămas în urmă.

Vă mulțumesc vouă, celor care v-ați gândit la mine și ați dedicat puțin din timpul vostru ca să îmi transmiteți o urare, un gând bun și o îmbrățișare…”, a scris el.

Și iubita lui, o brunetă cu părul lung, și-a schimbat fotografia de profil, ea postând o poză în care ea și Alin se sărută.

fotografia-de-profil-a-lui-Alin-OpreaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Zilele trecute, aceasta postase un colaj de fotografii făcute în natură și în fața unei mănăstiri vechi. Dintre poze una atrage atenția. O fotografie în care se vede că Medana are deja inelul de logodnă. Iată că cei doi nu au avut nevoie decât de câteva luni pentru a-și oficializa relația.

Medana, declarație de dragoste în văzul lumii

Ieri, de ziua artistului, Medana i-a transmis un mesaj prin intermediul click.ro: ”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”

”Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, i-a mai transmis Medana celebrului ei iubit.

”Doar alături de tine am înţeles în sfârşit ce înseamnă iubirea. Iubesc să te iubesc, omul meu drag! Mulţumesc că exişti în viaţa mea şi că mi-ai dăruit Universul întreg! La mulţi ani, Alin!”, încheie iubita lui Alin Oprea.

Vezi și Alin Oprea, de 45 de ani, investește în imagine pentru noua lui iubită, după despărțirea de soție. A lăsat 5.000 de euro la doctor!

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Andreea Marin: ”Nu sunt mai mult decât… un om”

Dana Rogoz, mesaj emoționant până la lacrimi către părintele plecat: ”Îmi vine să urlu după tine…”