Actrița are un corp perfect tonifiat, dar feminin, de puștoacică. Pune asta pe seama alimentației sănătoase și sportului. Nu se atinge de dulciuri şi mănâncă foarte puțină carne. Nu bea alcool, fiindcă deshidratează pielea şi o ridează.

PREMIUM EXCLUSIVE: Gwyneth Paltrow Shows Off Her Toned Beach Body as She Cools Off With a Swim in The Hamptons.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum reușește să aibă pielea ca la 20 de ani

Diva a dezvăluit recent care sunt secretele tenului său impecabil. Ea spune că le-a învăţat de la mama ei, Blythe, care arată de asemenea extrem de bine la vârsta de 77 de ani.

Ca şi fiica sa, Blythe nu are riduri, fiindcă o ajută un truc foarte simplu. ”Secretul mamei, de care mă folosesc şi eu, este că utilizează ziua numai creme de noapte”, a spus actrița.

Gwyneth Paltrow s-a măritat cu Brad Falchuk (49 de ani), în 2018. Ea a mai fost căsătorită cu muzicianul Chris Martin (43 de ani), împreună cu care are doi copii, Apple, de 16 ani, şi Moses, de 14 ani. Cei doi au divorţat în 2016, după 13 ani de căsnicie.

Vezi și Fiica actriței Gwyneth Paltrow a împlinit 16 ani! E chiar mai frumoasă decât mama ei!

Citește și:

Tu știai că Bianca Drăgușanu are o soră? Cum arată aceasta

Samuel L. Jackson, mesaj emoționant pentru soția lui la 40 de ani de la nuntă