Kanye West și Kim Kardashian au anunțat în luna februarie că divorțează după o căsnicie. Rapperul nu a suferit foarte mult după mama copiilor lui și deși nu au semnat încă actele de divorț, el deja s-a pus pe făcut cuceriri. Mai exact, Daily mail și site ul DeuxMoi anunță că acesta ar fi început o relație cu superbul fotomodel rus Irina Shayk.

„Kanye West se întâlnește acum în secret cu Irina Shayk,” a scris cineva pe contul de Instagram DeuxMoi, adăugând că nu ar folosi tocmai cuvântul dating pentru a caracteriza relația celor doi, dar că sigur există un interes reciproc acolo.

Kanye West s-a convertit la crestinismSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Shayk are 35 de ani și are o fiică de patru ani cu actorul Bradley Cooper, de care s-a despărțit în 2019.

Supermodelul rus și rapperul american s-au cunoscut, cel mai probabil, în 2010, când Shayk a interpretat un înger în videoclipul piesei Power, de pe albumul de mare succes My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Doi ani mai târziu, Shayk a defilat pentru West, care abia își descoperise veleitățile de designer, la Paris Fashion Week.

Kanye se află acum, în plin divorț de Kim, și își dorește custodia comună a celor patru copii ai cuplului: North, Chicago, Saint și Psalm. În ciuda faptului că au fost de acord asupra custodiei comune, Kim va avea copiii în cea mai mare parte a timpului și este posibil să stabilească un program, care ulterior va trebui aprobat și de către instanță, potrivit TMZ.

Relația lui West cu Kardashian a început în 2012, cei doi căsătorindu-se doi ani mai târziu. Ei s-au căsătorit la 24 mai 2014, la Florența, în Italia, într-o ceremonie extravagantă, și au patru copii împreună, North, de 7 ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de 3 ani, și Psalm, în vârstă de doi ani. Kim a anunțat că a dat divorț de rapper, în februarie, acest an, după ce acesta a avut manifestări ciudate din cauza tulburării bipolare de care suferă.

Shayk are 35 de ani și are o fiică de 4 ani cu actorul Bradley Cooper, de care s-a despărțit în 2019.