Dovadă stau fotografiile recente pe care vedeta le-a postat pe Instagram. Instantanee în care artista arată ireproșabil, după cum observă și fanii. ”Frumoasă? Nu ești frumoasă, ești superbă!”, comentează cineva, pe bună dreptate, la una dintre fotografiile postate.

Andreea Balan in costum de baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Într-unul dintre instantanee, Andreea poartă pantaloni scurți roz, sutien colorat în galben și roșu și părul bleu. E desculță și extrem de degajată. Singura critică pe care i-o aduce un fan e ”Get some muscles on those arms. Otherwise you are gorgeous” (Pune niște mușchi pe brațele acelea. Altfel, ești minunată”.

Într-un alt instantaneu, de data aceasta profesionist, Andreea Bălan ține ochii închiși, pozând artistic lângă un trunchi de copac și niște funii groase și încâlcite. Poartă un slip înalt, care îi îmbracă abdomenul, și o bustieră în aceeași culoare a nisipului. Părul are o nunață foarte ștearsă de bleu.

Iar a treia fotografie pe care Andreea le-o oferă în dar fanilor e una în care părul ei e colorat în nuanțele curcubeului. Poartă un costum albastru, tivit cu roșu, și are o privire misterioasă, care te face să te întrebi ce-i trece vedetei prin cap.

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Bălan împlinește azi 33 de ani! Uite ce mesaj emoționant i-a transmis soțul său, George Burcea!

Citește și: