Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară, aducând pe lume încă o fetiță. Fosta soție a lui Pepe mai are cu cântărețul tot două fetițe.

Minunea s-a întâmplat la două zile de la nuntă, care a avut loc în mare secret. Fosta parteneră a lui Pepe a devenit mămica unei fetițe perfect sănătoase.

”Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care ii mulțumesc, dar tu, minunea mea, esti binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram, dezvăluind astfel și ce nume va primi micuța.

prima-imagine-cu-fetita-celor-doiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cine este Ibrahim, soțul Ralucăi

Amintim că deja soțul Ralucăi este Ibrahim, care, iată, a devenit pentru prima oară tată. Acesta trăiește în România de mai mulți ani și aici deține mai multe afaceri.

Ibrahim e de origine arabă și provine dintr-o familie foarte înstărită.

Raluca Pastramă și cel care i-a devenit soț s-au cunoscut în urmă cu un an, iar de atunci formează un cuplu.

Amintim că în urmă cu câteva zile, și iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a născut un băiețel perfect sănătos, al treilea copil al artistului și primul al noului cuplu.

Vestea sarcinii Ralucăi și cea a lui Yasmine Ody au fost date cam în același timp. Iată că și nașterea a venit la fel, la diferență de doar câteva zile.

Citește și:

VIDEO Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, dans amețitor pe o celebră manea. Reacția solistului e genială

Ce bea Smiley în fiecare dimineață pe stomacul gol. Artistul nu renunță niciodată la acest obicei care ”de aur”