Neti Sandu a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde a povestit despre copilăria ei și despre educația pe care a primit-o de la bunicii penticostali. Astroloaga a dezvăluit că părinții nu se duceau niciodată la biserică și că mama ei a respins întotdeauna rigorile impuse de religie. Însă credința ei era adevărată și puternică, chiar dacă nu mergea în lăcașul sfânt.

Neti Sandu a dezvăluit că a crescut în cultul penticostal, în cartierul Drumul Taberei. Persoanele cu cea mai mare influență din familia ei erau bunicii, penticostali convinși, care mergeau în fiecare weekend la întâlnirile cu ceilalți membri ai cultului religios. În perioada comunistă, bunicii lui Neti Sandu întâmpinau câteodată mici dificultăți din cauza religiei lor, iar Securitatea îi urmărea îndeaproape.

,,Bunicii erau penticostali de-o viață și cultul penticostal era pe strada noastră. Toată lumea trecea prin fața porții noastre când se ducea la Adunare.

Locuiam în Drumul Taberei spre Râul Doamnei, cartierul Tudor Vladimirescu. Ăsta era universul copilăriei mele, bunicii ocupau locul central în familie, cu o credința foarte mare în această religie. Li se dădea voie să creadă ce vor, dar erau foarte bine urmăriți.”, a declarat Neti Sandu.

N-a rezistat prea mult în această religie

Neti Sandu a declarat că bunicii ei au crescut-o într-o disciplină de fier, în care Divinitatea era un element central. Astroloaga a mărturisit că nici măcar mama ei nu a suportat educația strictă a religiei penticostale, dar a dorit totuși ca măcar fiica ei să urmeze acest drum.

Neti nu s-a integrat niciodată în religia penticostală și nu a putut să urmeze regulile decât până la vârsta școlară. Ea și-a dat seama apoi că o existență protejată și guvernată strict de rigori religioase nu este una realistă, deoarece era ca și cum ar fi trăit într-un univers din sticlă.

,,Noi la bunici am învățat toate rigorile, toate regulile. Părinții nu erau credincioși penticostali, nu se duceau la biserică. Mi-am dat seama mai târziu că ei erau de fapt mai credincioși decât cei care mergeau la biserică. Mama trăia chinuită ca sa respecte rigorile. Ea nu voia să participe la Adunare (n.r Penticostali) și a simțit ca măcar unul dintre copii va adera la această religie, dar eu nu am reușit. Ăsta era Universul, acasă totul era reguli , respect față de Dumnezeu, veneau acasă toți de la Adunare.

Apoi, mi-am dat seama ca nimeni nu trăiește așa. Asta era toata drama, că nu trăiești într-un univers din sticlă toată viața”, a mai mărturisit Neti.

Drama trăită de Neti Sandu din cauza mama sale: ”Nu m-a înțeles niciodată. Mă cataloga ca fiind rea”

Neti Sandu a povestit pentru prima dată și despre relația tensionată pe care a avut-o până în ultimul moment cu mama ei, o fire perfecționistă, care nu ținea niciodată cont de opiniile fiicei sale. Celebra astroloagă a mărturisi că nici ea și nici sora ei nu putut vreodată crea o comunicare autentică cu cea care le-a dat viață.

În același podcast, vedeta a dat detalii neștiute până acum despre influența pe care a avut-o mama ei asupra personalității sale.

Astroloaga a relatat că în copilărie și adolescență era o fire rebelă, care simțea că este foarte diferită de familia ei, fapt care a generat de multe ori disensiuni între ea și cea care i-a dat viață.

Neti a recunoscut că a fost dintotdeauna o persoană foarte directă, căreia nu-i este teamă să spună ceea ce gândește și de aceea mama ei o considera ca fiind un copil extrem de dificil. Astroloaga a mărturisit că nu s-a simțit niciodată înțeleasă de mamă, chiar dacă aceasta era o persoană extraordinară.

,,Mama voia ca totul să fie executat perfect, bunicul era foarte exigent, el era figura centrală. Părinții ne dădeau ordine ce să facem, cum să facem.

Eu eram agresivă. Mama mă cataloga ca fiind rea, pentru că eram foarte vocală. Niciun argument nu ținea în fața mamei, asta a ținut până la sfârșit. Din păcate, ea nu ne-a înțeles pe noi deloc și nici noi nu am reușit să intrăm vreodată în capsula ei.

Ea se mândra foarte tare cu mine. Mă lăuda, dar nu a înțeles cine sunt deloc, văd că nu avea cum să înțeleagă, dar ea era nemaipomenită, însă așa era crescută.” , a mărturisit Neti.

Familia lui Neti Sandu ținea foarte mult la o disciplină riguroasă și nimeni nu concepea ca cei mici să aibă propria lor opinie sau să iasă din cuvântul adulților. Astroloaga a mai mărturisit că părinții le dădeau ordine copiilor, astfel că cei mici aveau ore fixe la care trebuiau să facă anumite activități.

Neti se simțea foarte înstrăinată de familia ei, iar singurul lucru care a constituit un refugiu a fost faptul că îi plăcea să învețe, singura alegere care i-a mulțumit pe părinții ei.

,,Eu fiind o fire mai introvertită nu aveam chef să fac lucruri când ziceau ei. Ei nu respectau deloc acest timing la copii. Eu nu am înțeles niciodată cum eram eu atât de diferită de ei. Nici casa nu mi se părea că mi se potrivește .

Soră-mea pentru că a fost obligată, refuza cu seninătate să învețe, iar ca să scap învățam eu, dar mie mi se potrivea, eu am ales culoarul care mi s-a potrivit.”, a mai dezvăluit Neti Sandu, conform Click!.

Vezi și Imagine rară cu Neti Sandu, în costum de baie. A făcut chiar ea publică imaginea

Citește și:

Kate Middleton i-a adus un nou omagiu prințesei Diana. A topit inimile tuturor

Cât a slăbit Cătălin Zmărăndescu la Survivor. Luptătorul, la proba cântarului!