S-au cunoscut pe platourile de filmare și tot acolo dragostea lor a înflorit. Printre reflectoare și cabluri, într-o pauză de filmări la serialul “Un destin la rascruce”, Kadir Dogulu i-a spus iubitei lui Neslihan Atagul că își dorește să-i fie toată viața alături.

Aceasta nu este o scenă din serialul difuzat de Kanal D, în care băiatul bogat Macit (Kadir Dogulu) o cere de nevastă pe frumoasa Neriman (Neslihan Atagul). Este chiar un moment real, de viață, care s-a consumat sub privirile echipei de filmare. Iar când actrița a răspuns emoționată „Da”, cei prezenți au reacționat cu un ropot de aplauze.

„Surpriza a fost totală, iar eu am fost foarte emoționată. Nu mă așteptam la așa ceva, într-un asemenea loc! Kadir m-a uimit de multe ori, dar acum a fost mai mult decât mi-aș fi putut imagina”, a declarat viitoarea doamnă Dogulu.

Se pare că îndrăgostitul a avut câțiva complici printre colegii săi, pentru că imediat ce a primit răspunsul pe care îl aștepta, au apărut din culise un tort și o sticlă de șampanie pentru a celebra momentul.

Pe Kadir Dogulu (Macit) și pe Neslihan Atagul (Neriman) îi veți putea vedea în serialul „Un destin la răscruce”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Credit foto: Kanal D