Louis Spencer, vicontele Althorp, este nepotul regretatei prințese Diana și a furat privirile și inimile tuturor femeilor, la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, având o frumusețe aparte și un aer fermecător. Dacă până acum era cel mai râvnit burlac, acesta ar putea deveni și unul dintre cei mai bogați tineri din Marea Britanie și chiar va moșteni casa în care a copilărit prințesa Diana.

Britanicul este cel mai mic copil și singurul fiu al fratelui prințesei Diana, Chales Spencer, al IX-lea Spencer, și al primei sale soții, Victoria Aitken. La doar 27 de ani, Louis este extrem de chipeș și își întrece în frumusețe verii mult mai celebri, pe prințul William și pe prințul Hary.

Louis a crescut departe de familia regală sau de Marea Britanie, în Africa de Sud, alături de mama lui, unde a urmat cea mai scumpă școală privată din Cape Town înainte de a se întoarce în Marea Britanie pentru a studia la Universitatea din Edinburgh.

El este fratele lui Lady Kitty (30 de ani) și al gemenelor Lady Amelia și Lady Eliza (28 de ani), care sunt superbe și fac senzație în lumea modei, fiind deja imaginea unor branduri celebre și au pozat în cele mai prestigioase reviste de modă. Însă, spre deosebire de surorile lui, lui Louis nu îi place atenția și nici evenimentele mondene, deși visează la o carieră în actorie.

El are însă viitorul asigurat, în ciuda faptului că e mezinul familiei. Datorită unei tradiții controversate, deși are trei surori mai mari, el va fi cel care va primi averea familiei sale. Louis va moșteni Althorp House, casa în care prințesa Diana a copilărit și moșia de 13.500 de acri din Northamptonshire, potrivit Daily Mirror. Tocmai acest lucru l-a adus în atenția tabloidelor, dar și în atenția politicienilor, iar faptul că va locui în casa în care a copilărit prințesa Diana, i-ar putea face invidioși până și pe Harry și William, care nu au avut norocul lui.

Vicontele Althorp vrea să devină actor

Vicontele Althorp este descris ca „super discret”, precum și ca un actor „decent și amabil” de către cei care îl cunosc, iar sora sa cea mai mare Lady Kitty Spencer, în vârstă de 30 de ani, a discutat deja despre primogenitura masculină – tradiția care înseamnă că Louis va moșteni averea familiei, și nu pare foarte deranjată.

„Primogenitura poate fi un subiect dificil, deoarece pe măsură ce vremurile se schimbă, și atitudinile se schimbă. Am crescut înțelegând că Louis este mostenitorul și va face o treabă incredibilă”, a declarat Lady Kitty.

Potrivit practicii vechi de secole a primogeniturii, titlul și moșia unui aristocrat îi revin fiului cel mare, în detrimentul copilului cel mare. Dacă nu ar exista practica Dreptul primului născut, Lady Kitty, sora mai mare a lui Louis, ar fi moștenitoarea titlului și a averii, iar aceasta nu este singura femeie de vița nobilă care pierde aceste drepturi din cauza sexului. Această practică a dus la apariția campaniei Drepturilor Fiicelor, o petiție la nivel european care solicită încetarea primogeniturii și discriminării sexuale.

Royal weddingSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Louis Spencer a crescut în Africa de Sud

De asemenea, subiectul a stârnit și interesul politicienilor. Premierul David Cameron a spus că „ideea că un fiu mai mic ar trebui să devină monarh în loc de fiică mai mare, pur și simplu pentru că este bărbat, nu mai este acceptabilă”, în timp ce Boris Johnson ar fi ordonat să se analizeze problema primogeniturii masculine ca parte a planurilor de a face Parlamentul mai primitor pentru femei.

Cu toate acestea, Charles Spencer, în vârstă de 56 de ani, nu vrea să se alăture schimbării și a declarat că va respecta tradiția și îl va alege pe fiul lui ca moștenitor.

Louis a atras toate privirile la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, Înalt și extrem de atrăgător, acesta și-a făcut apariția la brațul mamei sale, Victoria Aitken, și al surorilor sale, Lady Eliza Spencer și Lady Kitty Spencer.

Imediat au început să apară comentarii pe Internet, multe tinere interesându-se dacă chipeșul văr al lui Harry este singur și arătându-se pregătite de căsătorie, mai ales că Louis este un adevărat aristrocrat.

Louis este fiul fratelui prințesei Diana, Charles. Blond, așa cum era și Lady Di, Louis a măștenit frumusețea mamei sale, în tinerețe model.

Louis a studiat întâi în Cape Town, Africa de Sud, acolo unde s-a mutat mama sa, după divorț. Ulterior, a urmat Universitatea Edinburgh, dar nu se știe ce a studiat acolo.

Louis a fost invitat și la nunta prințului William cu Kate Middleton, în 2011, când avea 17 ani. Încă de atunci făcea furori.

Foto: Profimedia

Citește și:

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat? Ioana Năstase: ”Regret că am sunat la 112”. Ce spune fostul tenismen

Prințul Harry nu este nici fericit și nici liber în SUA. Comportamentul lui îl dă de gol