Nepotul de doi doi ani și jumătate al actorului a fost operat de urgență după ce a înghițit două bile magnetice. Situația a fost destul de gravă, iar medicii au spus că cel mic a fost aproape de șoc septic, relatează Ciao.

Romică Țociu a oferit detalii despre starea de sănătate a micuțului Philip Ioan. Se pare că după operație evoluția a fost una favorabilă. În prezent, copilul se află în afara oricărui pericol, însă va sta în continuare internat, sub supraveghere medicală.

Emoții greu de descris: ”A fost aproape de șoc septic”

Romică Țociu se afla într-un turneu în America în momentul în care a fost anunțat despre nefericitul incident. Actorul a revenit de urgență în țară pentru a-i fi alături nepotului său, care este internat la Spitalul pentru copii „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Părinții micuțului au descoperit exact la timp faptul că băiețelul a ingerat obiectele, căci acesta a fost la un pas de a intra în șoc septic:

„A fost o operație foarte grea, de trei ore și jumătate, fiindcă el avea o stare destul de gravă, iar hemodinamic nu stătea foarte bine. A fost aproape de șoc septic. Tot ce mânca vomita.

S-au dus peste tot și medicii i-au spus că are enterocolită, i-au făcut ecografie, palpat, la super clinici, nimeni n-a constatat că e un lucru foarte grav.

Ultima dată când i s-a făcut rău s-a dus la o clinică, medicul a zis să i se facă și o ecografie că precis a înghițit ceva. A văzut că sunt două bile acolo, două bile magnetice. Starea sa de sănătate se deteriorase foarte rău”, a povestit Romică Țociu imediat după operație, pentru un post de televiziune.

Vezi și Romică Ţociu a devenit bunic pentru a doua oară în această dimineață

Citește și:

Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf îi arăta mesajele de la Corina Caciuc, înainte de a lua decizia divorțului. Ce-i scria amanta lui Reghe

A dat lovitura în India. Iulia Vântur a apărut pe aceeași scenă cu Salman Khan. Cum a reacționat iubitul ei când a văzut-o