Liam este unul dintre cei mai încercați actori de la Hollywood. Nepotul lui, Ronan Sexton, a murit  la 35 de ani, după aproximativ cinci ani de la un accident stupid. Ronan Sexton a suferit răni grave la cap după ce a căzut de pe o cabină telefonică.

Citește și: Adelina Pestrițu s-a căsătorit în secret? Răspunsul frumoasei brunete a uimit pe toată lumea

Soția lui a murit în urma unui trumatism cerebral

Tânărul  a ieșit în oraș cu prietenii și fiind  în stare de ebrietate, s-a urcat pe o cabină telefonică, de unde a căzut în cap. În ciuda faptului că medicii au încercat să-i salveze viața, acesta a murit  la cinci ani de la accident, suferind mai multe complicații în urma leziunilor craniene. Acesta și-a dat ultima suflare în casa sa din Cushendall, Irlanda de Nord, înconjurat de familie. Ronan Sexton era fiul surorii actorului, Bernadette Sexton.  Liam este devastat pentru că acesta era destul de apropiat de neotul lui  și îl vizita des.

Situaţia este şi mai dramatică pentru Liam din cauza faptului că Ronan Sexton a murit la aproximativ zece ani de când soţia, actrița Natasha Richardson, s-a stins din viață tot în urma unei lovituri puternice la cap. Ea a suferit un traumatism cerebral, după un accident nefericit  de schi în 2009.

Liam Neeson este un actor  consacrat, celebru pentru apariții în filme precum  „Lista lui Schindler”, peliculă  care i-a adus și Oscarul lui Neeson.

Citește și: