E vorba despre nepotul lui Elvis Presley, Ben Keough. În vârstă de 24 de ani, aceasta este mezinul Lisei Marie, unica fiică a lui Elvis Presley.

Din prima sa căsătorie, cea cu muzicianul Danny Keough, începută în 1988, au rezultat Danielle Riley și Benjamin. Știind prin ce a trecut ea însăși, crescând ca fiica regelui, Lisa Marie a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și ajuta copiii să aibă o viață normală, ferindu-i de blitzurile aparatelor de fotografiat.

Abia dacă au fost zăriți pe parcursurile căsătoriilor Lisei Marie cu Nicholas Cage și cu Michael Jackson.

A reușit să facă treabă foarte bună, Danielle și Ben având copilării aproape normale.

Anii au trecut, iar Danielle s-a transformat într-o tânără care gustă succesul câștigat prin propria muncă, ea jucând în filme caMad Max:Fury Road”, ”The Girlfriend Experience” sau ”Magic Mike”.

Cât despre mezinul Ben, acesta abia acum începe să se remarce. Deja a semnat un contract în valoare de 5 milioane de dolari, făcându-și un loc pe scena muzicală, întocmai precum bunicul său.

Însă nu vocea sa l-a adus în prim plan, ci felul în care arată. Deși nu are pletele închise la culoare ale lui Elvis, restul e bucățică tăiată din bunicul său. Ochii albaștri, gura mică, ștrengărească, pomeții inconfundabili, totul amintește de ”rege”.

 

Ben, in copilarieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Femeile s-au trezit deodată visând cu ochii deschiși, întocmai ca pe vremea lui Elvis. Fanii regelui, nu puțini nici în ziua de azi, așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum va evolua Ben.

Vezi și Cum arată acum fosta soție a lui Elvis Presley?  În curând va împlini 74 de ani

Citește și: