Shakira nu este singura femeie talentată din familia ei. Nepoata ei, Valerie, este o îndrăgită prezentatoare TV și fotomodel, iar imaginile cu ea fac furori pe rețelele de socializare și e lesne de înțeles de ce. La 38 de ani, aceasta nu-și arată deloc vârsta, are picioare lungi, o siluetă de invidiat și un zâmbet cuceritor. Nu degeaba în anul 2005 a fost desemnată Miss Columbia, iar la ora actuală este considerată tot cea mai frumoasă femeie din Columbia.

Valerie este prezentatoare TV si modelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Marii designeri se bat pe ea, să le promoveze și să le poarte ținutele.  Mai mult, Valerie este considerată și cea mai dorită celebritate, iar imaginile cu ea de pe rețelele de socializare se viralizează de fiecare dată și sunt apreciate de mii de fani.

 

„Ești o femeie foarte frumoasă”, „Ești frumoasă și pe interior i pe exterior”, „Ești cea mai frumoasă femeie”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

În urmă că câțiva ani, prezentatoarea TV a mărturisit chiar ea că este rudă cu Shakira, iar fanii au fost uimiți. „Sunt rudă cu Shakira din partea tatălui meu. Tata este verisor cu Shakira”, a spus Valerie.

 

Valerie prezintă o emisiune care capătă din ce în ce mai multă popularitate în Columbia, numită „Yo me llamo”, dar este urmărită de peste un milion de fani pe contul de Instagram, unde le învață și pe tinere ce trebuie să facă ca să aibă un corp ca al ei, bine lucrat și plin de mușchi.

Citește și: