Bucurie mare în familia regretatei prințese Diana. Nepoata ei, Lady Amelia (28 de ani), s-a logodit. Anunțul a fost făcut chiar de fratele lui Lady Di.

Lady Amelia Spencer s-a logodit cu agentul imobiliar, Greg Mallett, cu care are o relație de 11 ani. Tatăl viitoarei mirese a fost foarte încântat de faptul că și Amelia și Kitty  Spencer, fiica lui cea mare,  s-au logodit anul acesta, la distanță de șase luni.

Ed9Mmt9WAAADF8KSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Charles a făcut marele anunț pe Twitter alaturi de o imagine cu fericitul cuplu, în cae Amelia își arată mândră inelul de logodnă.

„Sunt atât de fericit pentru fiica mea, Amelia, care s-a logodit cuiubitul ei Greg, cu care are o relație de 11 ani. Este minunat să-I aud așa de entuziasmați în privința viitorului lor. Le transmit amândurora iubirea mea și fiecae urare bună pentru viața lor împreună. Mi-a plăcut faptul că Greg mi-a cerut binecuvântarea înainte să o ceară în căsătorie. Foarte drăguț”, a a scris Charles Spencer.

Greg, 30 de ani, a dat și el marea veste pe rețelele de socializare. El a cerut-o de soție pe Amelia la un resort din Stellenbosch, Africa de Sud, și a publicat câteva imagini pentru a marca evenimentul. Cei doi s-au cunoscut în timp ce erau studenți la Universitatea din Cape Town.

„A fost cea mai fericită zi din viața mea. 22 iulie 2020, am întrebat-o pe iubirea vieții mele dacă vrea să-și petreacă restul vieții cu mine și a zis DA. Nu pot fi mai fericit și te iubesc din toată inima”, a scris Greg.

Lady Kitty Spencer, sora Ameliei, s-a arătat foarte încântată de fericita veste, având în vedere că și ea se pregătește de nuntă. Kitty a fost cerută în căsătorie în luna februarie cu milionarul Michael Lewis, care este cu 30 de ani mai bătrân decât ea.

Citește și: