Aceasta susține că Lewis i-a cerut mâna înainte de Crăciun și că tânăra a acceptat. Până acum, nu a venit încă un anunț oficial.

În momentul în care a fost cerută de soție, Lady Kitty se afla la Cape Town pentru a petrece Sărbătorile alături de familia sa. În aceeași vacanță a fost văzută purtând un inel cu diamante.

Verişoara prinţilor William şi Harry a crescut în Cape Town, iar iubitul său, preşedintele brandului de modă Foschini, cu o avere de peste 150 de milioane de dolari, este originar tot din Africa de Sud.

Divorțat și cu trei copii

Mai în vârstă decât tatăl lui Kitty, contele Spencer, Lewis este divorţat şi are trei copii. În ciuda averii sale, este un om discret și modest, a povestit o sursă, care a certificat faptul că inelul i-a fost înmânat nepoatei lui Lady Di înainte de Crăciun. Viitoarea mireasă a spus doar familiei despre planurile de măritiș. Apropiații ei se arată extrem de încântați, cu toții iubindu-l mult pe Lewis.

Dacă cei doi îşi vor uni destinele, rochia de mireasă aleasă de nepoata prinţesei Diana va fi cu siguranţă una spectaculoasă, fiind cunoscut faptul că viitorul mire este ambasador Dolce & Gabbana şi colaborează cu casa de modă Bvlgari.

Cei doi au fost văzuţi pentru prima dată împreună în mai 2019, la o plimbare prin New York.

Înainte de a avea o relaţie cu Lewis, Kitty a fost văzută în compania magnatului italian Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 51 de ani, în prezent iubitul lui Elizabeth Hurley.

Vezi și Sunt împreună de 8 ani și au doi copii. De ce nu vrea Shakira să se căsătorească cu Gerard Pique. Artista a dezăluit totul, în premieră

  • Fiul unei celebre actrițe a împlinit 16 ani! Vedeta a postat o înregistrare cu el bebeluș. Cum arată în prezent cei doi. Ea tocmai a devenit mamă din nou