Lady Kitty Spencer a fost o apariție senzațională și a atras toate privirile cu frumusețea ei. Ea a dat tuturor o lecție de eleganță într-o rochie verde cu motive florale de la renumita casă de modă italiană, Dolce&Gabbana.

Kitty SpencerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Nunta regală 2018. Meghan Markle, superbă în rochia de mireasă. Ce i-a șoptit la ureche prințul Harry când a văzut-o la altar. Imagini de colecție

Lady Kitty Spencer  avea 6 ani când a murit prințesa Diana

Tânăra superba, în vârstă de 27 de ani, blondă, cu ochi albaștri și înaltă, a devenit imediat ținta aparatelor de fotografiat ale reporterilor aflați la fața locului. Kitty nu se afla pentru prima dată în lumina reflectoarelor. Ea a devenit un fotomodel de succes și defilează pe podium pentru cele mai mari case de modă din lume. Trăsăturile angelice însă nu sunt singura asemănare cu prințesa Diana, ci și pasinea pentru activități caritabilă. Lady Kitty este implicată activ în campania  „Give Us Time” și le oferă sprijin soldaților care au fost nevoiți să se retragă din serviciul militar, dar și familiilor lor.

Modelul în vârstă de 27 de ani a fost însoțit de sora ei Lady Eliza, fratele ei Louis și mama Victoria, în timp ce familia Spencer a sosit împreună la nunta de la Windsor.

Kitty Spencer avea doar 6 ani la moartea prinţesei Diana şi este fiica fratelui mai mic al acesteia, Charles Spencer, căsătorit cu modelul britanic Victoria Aitken.

Citește și: